Manresa
An Edible Reflection
!['Manresa Manresa](/static/content/books/cover_img/0/138.jpg?2502835831325411)
Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
Az étterem 2002-es megnyitása óta Los Gatos egyik legjobb éttermévé nőtte ki magát, 2 Michelin csillagos és számos, a régió által kapott kitüntetéssel rendelkezik. A kiadványban szereplő receptek, az étterem gondolatébresztő, emblematikus /Signature Dish/ ételei, melyek közel 13 év alatt születtek meg, és folyamatosan csiszolódtak. A szerző stílusára jellemző a szokatlan ízpárosítás, a hagyományos és modern technikák együttes használata, alapanyag maximalizmus. A csodásan fényképezett szakácskönyvet kitűnő élmény lapozni, szinte életre kel minden étel, és a szerző által sokat emlegetett természet, melyből folyamatosan inspirációt gyűjt.
Love Apple Farms
Az étterem által felhasznált zöldségeket és gyümölcsöket kizárólag Cynthia Sandberg által működtetett Love Apple farm biztosítja, mely a közeli Santa Cruz-hegység lábánál található. A farm eredetileg a nemes és sok fajta, minőségi paradicsom választékáról vált ismertté. Cynthia Sandberg tulajdonos bió és ökológiai elvek alapján gazdálkodik. A farm tizenöt percre található az étteremtől, mely szorosan, több szezonnal előre együttműködik az étteremmel, a könnyebb termeszthetőség, kezelhetőség és zökkenőmentes alapanyag felhasználhatóság érdekében. Az étteremben fel nem használt zöldség-gyümölcs maradékot, szerves komposztként visszaszolgáltatják a farm részére, ezáltal biztosítják az örök körforgást.
A Chef nem mindennapi filozófiájának, természetszeretetének, szakmaiságának, kitartásának köszönhetően, az étterem az 52-ik helyen található a San Pellegrino World Best Restaurants 2013-as listáján.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | David Kinch |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781607743972 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.2 x 29 x 4.3 cm |
Súly: | 2.27 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bar Bibel
!['Bar Bibel Bar Bibel](/static/content/books/cover_img/0//thumb/428.jpg?329991125119001)
Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!
South
!['South South](/static/content/books/cover_img/0//thumb/610.jpg?881270965141042)
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
!['Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1070.jpg?890890817197374)
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Mangal II - Stories and Recipes
!['Mangal II - Stories and Recipes Mangal II - Stories and Recipes](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1081.jpg?540085917180202)
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.