Barion Pixel

Manresa

An Edible Reflection


« Vissza | Szerzők: David Kinch
  2013. november 25. 13:20

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Az étterem 2002-es megnyitása óta Los Gatos egyik legjobb éttermévé nőtte ki magát, 2 Michelin csillagos és számos, a régió által kapott kitüntetéssel rendelkezik. A kiadványban szereplő receptek, az étterem gondolatébresztő, emblematikus /Signature Dish/ ételei, melyek közel 13 év alatt születtek meg, és folyamatosan csiszolódtak. A szerző stílusára jellemző a szokatlan ízpárosítás, a hagyományos és modern technikák együttes használata, alapanyag maximalizmus. A csodásan fényképezett szakácskönyvet kitűnő élmény lapozni, szinte életre kel minden étel, és a szerző által sokat emlegetett természet, melyből folyamatosan inspirációt gyűjt.

Love Apple Farms

Az étterem által felhasznált  zöldségeket és gyümölcsöket kizárólag  Cynthia Sandberg által működtetett Love Apple farm biztosítja, mely a közeli Santa Cruz-hegység lábánál található. A farm eredetileg a nemes és sok fajta, minőségi paradicsom választékáról vált ismertté. Cynthia Sandberg tulajdonos bió és ökológiai elvek alapján gazdálkodik. A farm tizenöt percre található az étteremtől, mely szorosan, több szezonnal előre együttműködik az étteremmel, a könnyebb termeszthetőség, kezelhetőség és zökkenőmentes alapanyag felhasználhatóság érdekében. Az étteremben fel nem használt zöldség-gyümölcs maradékot, szerves komposztként visszaszolgáltatják a farm részére, ezáltal biztosítják az örök körforgást.

A Chef nem mindennapi filozófiájának, természetszeretetének, szakmaiságának, kitartásának köszönhetően, az étterem az 52-ik helyen található a San Pellegrino World Best Restaurants 2013-as listáján.



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: David Kinch
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781607743972
Nyelv: Angol
Méretek: 25.2 x 29 x 4.3 cm
Súly: 2.27 kg
Oldalszám: 336
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gin & Tonic - The Gold Edition

Gin & Tonic - The Gold Edition

A Gin&Tonic - The Golden Edition, egy tökéletes ajándék minden gin szerelmesnek. Teljesen frissített és átdolgozott kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz információkat, részletes leírással.


Signature Cocktails

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


Szerzők: Amanda Schuster

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.