Barion Pixel

Mastering Pizza

The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri
  2018. november 17. 15:47

Mastering Pizza

A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.


A pizza továbbra is az Egyesült Államok kedvenc ételének számít, de a legtöbben hezitálnak otthon elkészíteni. A Mastering Pizza-ban, a precizitásáról ismert díjnyertes séf, Marc Vetri megküzd a feladattal, hogy mindenki számára elérhető tökéletes pizzát alkosson. A receptek – amik Olaszországban töltött kutatóévek során gyűltek össze és az Egyesült Államokban tökéletesedtek ki – számos különféle alaptésztát mutatnak be, eltérő hidratációs szintekkel, amik lehetővé teszik a nem hivatásos szakácsok számára is, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el háztartási sütőkkel, mint egy professzionális pizzakemencével. A könyv olyan népszerű klasszikusokkal is foglalkozik, mint a Margherita és a Carbonara de váratlan feltéteket is bemutat, mint a feketekagyló és a szarvasgomba. A könyv képvilága Olaszországba repít és folyamatábrákkal demisztifikálja a pizzakészítés folyamatát. A Mastering Pizza-val olyan ízletes pizzát készíthet, amilyet csak Olaszországban talál.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Vetri
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780399579226
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 24.1 x 2.3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Da Vittorio

Da Vittorio

Az egyik legkedveltebb olaszországi étteremből, egy kényeztető szakácskönyv a kifinomult olasz konyha szerelmeseinek. Vittorio Cerea által 1966-ban alapított Da Vittorio ma Olaszország egyik legismertebb étterme. A 3 Michelin csillagos „Cerea intézmény” legújabb szakácskönyvében ötven, soha nem publikált receptet mutat be.