Mastering Pizza
The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone

A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.
A pizza továbbra is az Egyesült Államok kedvenc ételének számít, de a legtöbben hezitálnak otthon elkészíteni. A Mastering Pizza-ban, a precizitásáról ismert díjnyertes séf, Marc Vetri megküzd a feladattal, hogy mindenki számára elérhető tökéletes pizzát alkosson. A receptek – amik Olaszországban töltött kutatóévek során gyűltek össze és az Egyesült Államokban tökéletesedtek ki – számos különféle alaptésztát mutatnak be, eltérő hidratációs szintekkel, amik lehetővé teszik a nem hivatásos szakácsok számára is, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el háztartási sütőkkel, mint egy professzionális pizzakemencével. A könyv olyan népszerű klasszikusokkal is foglalkozik, mint a Margherita és a Carbonara de váratlan feltéteket is bemutat, mint a feketekagyló és a szarvasgomba. A könyv képvilága Olaszországba repít és folyamatábrákkal demisztifikálja a pizzakészítés folyamatát. A Mastering Pizza-val olyan ízletes pizzát készíthet, amilyet csak Olaszországban talál.
Termékinformációk
Szerző: | Marc Vetri |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780399579226 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 24.1 x 2.3 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.