Barion Pixel

Mastering Pizza

The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri
  2018. november 17. 15:47

Mastering Pizza

A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.


A pizza továbbra is az Egyesült Államok kedvenc ételének számít, de a legtöbben hezitálnak otthon elkészíteni. A Mastering Pizza-ban, a precizitásáról ismert díjnyertes séf, Marc Vetri megküzd a feladattal, hogy mindenki számára elérhető tökéletes pizzát alkosson. A receptek – amik Olaszországban töltött kutatóévek során gyűltek össze és az Egyesült Államokban tökéletesedtek ki – számos különféle alaptésztát mutatnak be, eltérő hidratációs szintekkel, amik lehetővé teszik a nem hivatásos szakácsok számára is, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el háztartási sütőkkel, mint egy professzionális pizzakemencével. A könyv olyan népszerű klasszikusokkal is foglalkozik, mint a Margherita és a Carbonara de váratlan feltéteket is bemutat, mint a feketekagyló és a szarvasgomba. A könyv képvilága Olaszországba repít és folyamatábrákkal demisztifikálja a pizzakészítés folyamatát. A Mastering Pizza-val olyan ízletes pizzát készíthet, amilyet csak Olaszországban talál.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Vetri
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780399579226
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 24.1 x 2.3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash