Mastering Pizza
The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone
A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.
A pizza továbbra is az Egyesült Államok kedvenc ételének számít, de a legtöbben hezitálnak otthon elkészíteni. A Mastering Pizza-ban, a precizitásáról ismert díjnyertes séf, Marc Vetri megküzd a feladattal, hogy mindenki számára elérhető tökéletes pizzát alkosson. A receptek – amik Olaszországban töltött kutatóévek során gyűltek össze és az Egyesült Államokban tökéletesedtek ki – számos különféle alaptésztát mutatnak be, eltérő hidratációs szintekkel, amik lehetővé teszik a nem hivatásos szakácsok számára is, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el háztartási sütőkkel, mint egy professzionális pizzakemencével. A könyv olyan népszerű klasszikusokkal is foglalkozik, mint a Margherita és a Carbonara de váratlan feltéteket is bemutat, mint a feketekagyló és a szarvasgomba. A könyv képvilága Olaszországba repít és folyamatábrákkal demisztifikálja a pizzakészítés folyamatát. A Mastering Pizza-val olyan ízletes pizzát készíthet, amilyet csak Olaszországban talál.








Termékinformációk
| Szerző: | Marc Vetri |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9780399579226 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 24.1 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.18 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Sartoria Panatieri
Fedezze fel a világ egyik legjobb pizzériájának könyvét! „Visszatérés a gyökereinkhez, visszatérés a hitelességhez.
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.