Barion Pixel

Mastering Pizza

The Art and Practice of Handmade Pizza, Focaccia, and Calzone


« Vissza | Szerzők: Marc Vetri
  2018. november 17. 15:47

Mastering Pizza

A Mastering Pizza egy forradalmian új kalauz ízletes pizzák elkészítéséhez, különböző pizzatészták sokaságával, azért, hogy akármilyen felszerelése is van otthon, pizzája mindig tökéletesen sikerüljön.


A pizza továbbra is az Egyesült Államok kedvenc ételének számít, de a legtöbben hezitálnak otthon elkészíteni. A Mastering Pizza-ban, a precizitásáról ismert díjnyertes séf, Marc Vetri megküzd a feladattal, hogy mindenki számára elérhető tökéletes pizzát alkosson. A receptek – amik Olaszországban töltött kutatóévek során gyűltek össze és az Egyesült Államokban tökéletesedtek ki – számos különféle alaptésztát mutatnak be, eltérő hidratációs szintekkel, amik lehetővé teszik a nem hivatásos szakácsok számára is, hogy ugyanolyan eredményeket érjenek el háztartási sütőkkel, mint egy professzionális pizzakemencével. A könyv olyan népszerű klasszikusokkal is foglalkozik, mint a Margherita és a Carbonara de váratlan feltéteket is bemutat, mint a feketekagyló és a szarvasgomba. A könyv képvilága Olaszországba repít és folyamatábrákkal demisztifikálja a pizzakészítés folyamatát. A Mastering Pizza-val olyan ízletes pizzát készíthet, amilyet csak Olaszországban talál.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Vetri
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780399579226
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 24.1 x 2.3 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 272
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

El Celler de Can Roca - Redux Edition

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.