Barion Pixel

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
  2024. november 27. 18:04

Meat, Poultry & Game - Ferrandi

FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.


Ez a könyv egy teljes tanfolyamot kínál mindenféle hús elkészítéséhez: marha-, borjú-, sertés-, bárány-, baromfi- és vadhús.

Az olvasók a csirke megkötésétől a sertéskaraj megkötözésén át a bárány french rack elkészítéséig minden alapvető tudnivalót megtudhatnak a hús elkészítéséhez, valamint olyan fejlettebb technikákat, mint például az borjúmirigy elkészítése vagy a fürj kicsontozása és töltése. Nyűgözze le vacsoravendégeit olyan ételekkel, mint a kacsa konfit, vaddisznó taco, muszaka, marha bourguignon, filé mignon, texasi sertésborda, osso bucco vagy bárány tajine.

A kulináris iskola tapasztalt, mesterszakácsokból álló tanári csapata által írt és az otthoni szakácsok számára készült, teljesen illusztrált szakácskönyv tömör, szakértő útmutatást ad negyvenkét alapvető technikán és 70 recepten keresztül, amelyek a híres francia főzési hagyomány építőköveit alkotják, lépésről-lépésre szövegben és képekben.

A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatjuk be. A könnyen követhető recepteket nehézségi szint szerint osztályozzák, így az olvasók idővel fejleszthetik képességeiket.

Legyen szó amatőr házi szakácsról vagy tapasztalt szakemberről, ez a kiterjedt referencia mindent megad, amire szüksége van a világszínvonalú kulináris iskola húskészítési receptjeinek és technikáinak elsajátításához.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. december 12.
ISBN: 9782080456816
Nyelv: Angol
Méretek: 21.7 x 28.8 x 2.9 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 304
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon