Meat, Poultry & Game - Ferrandi
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
FERRANDI Paris, a Francia Kulináris Művészeti Iskola – amelyet a Le Monde újság a „Gasztronómia Harvardjának” nevezett. Meat, Poultry & Game – a végső referencia a hús elkészítéséhez és főzéséhez.
Ez a könyv egy teljes tanfolyamot kínál mindenféle hús elkészítéséhez: marha-, borjú-, sertés-, bárány-, baromfi- és vadhús.
Az olvasók a csirke megkötésétől a sertéskaraj megkötözésén át a bárány french rack elkészítéséig minden alapvető tudnivalót megtudhatnak a hús elkészítéséhez, valamint olyan fejlettebb technikákat, mint például az borjúmirigy elkészítése vagy a fürj kicsontozása és töltése. Nyűgözze le vacsoravendégeit olyan ételekkel, mint a kacsa konfit, vaddisznó taco, muszaka, marha bourguignon, filé mignon, texasi sertésborda, osso bucco vagy bárány tajine.
A kulináris iskola tapasztalt, mesterszakácsokból álló tanári csapata által írt és az otthoni szakácsok számára készült, teljesen illusztrált szakácskönyv tömör, szakértő útmutatást ad negyvenkét alapvető technikán és 70 recepten keresztül, amelyek a híres francia főzési hagyomány építőköveit alkotják, lépésről-lépésre szövegben és képekben.
A gyakorlati információkat táblázatokban, diagramokban és oldalsávokban mutatjuk be. A könnyen követhető recepteket nehézségi szint szerint osztályozzák, így az olvasók idővel fejleszthetik képességeiket.
Legyen szó amatőr házi szakácsról vagy tapasztalt szakemberről, ez a kiterjedt referencia mindent megad, amire szüksége van a világszínvonalú kulináris iskola húskészítési receptjeinek és technikáinak elsajátításához.












Termékinformációk
| Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. december 12. |
| ISBN: | 9782080456816 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.7 x 28.8 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.58 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
13 590 Ft (12 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
One week with Yann Duytsche
A tekintélyes francia mester, Yann Duytsche egy teljes hétre invitál műhelyébe (Dolç, Barcelona, Spanyolország). Azoknak a fő alkotásoknak a gyűjteménye ez, amik Duytsche műhelyében készülnek nap mint nap; ezek alaposan letesztelt és kipróbált, igaz és valós termékek, nem csak azért mert technikailag is működnek, hanem mert megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is: a vásárlók ízlésének.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.