monk

Light and Shadow on the Philosopher's Path


« Vissza | Szerzők: Yoshihiro Imai
  2021. január 06. 21:58

monk

Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől

SIGNED EDITION 


monk - Yoshihiro Imai 14 férőhelyes, szezonálisan inspirált éttermének a története, Kiotó  cseresznyevirággal szegélyezett "Filozófusok" ösvényén.

Személyes esszék, elmélkedések, receptek és fényképek révén Yoshihiro bemutatja a gazdák, kivételes összetevők és készítői történetét, - a zöldségektől kezdve a gyógynövényeken és a virágokon át - ezek inspirálják az omakase stílusú étlapját, megmagyarázza, hogy a tűzzel főzés miért központi helyet foglal el az étteremben, és nyomon követi az egyszerű, innovatív és zamatos pizza fejlődését, amelyről ma már világszerte ismert.

 

Photo: Phaidon

Dedikált példányok csak a készlet erejéig elérhetőek!

2021 áprilisától!

A folyamatosan változó font árfolyamok miatt a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yoshihiro Imai
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 01.
ISBN: 9781838662547
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 23.5 x 2.7 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 240
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Gert De Mangeleer Unplugged

Gert De Mangeleer Unplugged

“Számomra az egyik legfontosabb dolog az életben az, hogy a főzéssel közelebb hozzam az embereket egymáshoz. Ez a könyv erről tesz tanúbizonyságot és remélem arra ihlet, hogy magad is főzni kezdj.” – Gert De Mangeleer


The Recipe

The Recipe

Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát. 


Szerzők: Josh Emett

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


Szerzők: Daniel Burns