Barion Pixel

monk

Light and Shadow on the Philosopher's Path


« Vissza | Szerzők: Yoshihiro Imai
  2021. január 06. 21:58

monk

Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől

SIGNED EDITION 


monk - Yoshihiro Imai 14 férőhelyes, szezonálisan inspirált éttermének a története, Kiotó  cseresznyevirággal szegélyezett "Filozófusok" ösvényén.

Személyes esszék, elmélkedések, receptek és fényképek révén Yoshihiro bemutatja a gazdák, kivételes összetevők és készítői történetét, - a zöldségektől kezdve a gyógynövényeken és a virágokon át - ezek inspirálják az omakase stílusú étlapját, megmagyarázza, hogy a tűzzel főzés miért központi helyet foglal el az étteremben, és nyomon követi az egyszerű, innovatív és zamatos pizza fejlődését, amelyről ma már világszerte ismert.

 

Photo: Phaidon

Dedikált példányok csak a készlet erejéig elérhetőek!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yoshihiro Imai
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 01.
ISBN: 9781838662547
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 23.5 x 2.7 cm
Súly: 1.09 kg
Oldalszám: 240
Ár: 13 690 Ft
(13 038 + ÁFA)
Státusz:


Szerzők:

The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller