monk
Light and Shadow on the Philosopher's Path

Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől
SIGNED EDITION
monk - Yoshihiro Imai 14 férőhelyes, szezonálisan inspirált éttermének a története, Kiotó cseresznyevirággal szegélyezett "Filozófusok" ösvényén.
Személyes esszék, elmélkedések, receptek és fényképek révén Yoshihiro bemutatja a gazdák, kivételes összetevők és készítői történetét, - a zöldségektől kezdve a gyógynövényeken és a virágokon át - ezek inspirálják az omakase stílusú étlapját, megmagyarázza, hogy a tűzzel főzés miért központi helyet foglal el az étteremben, és nyomon követi az egyszerű, innovatív és zamatos pizza fejlődését, amelyről ma már világszerte ismert.
Photo: Phaidon
Dedikált példányok csak a készlet erejéig elérhetőek!
Termékinformációk
Szerző: | Yoshihiro Imai |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 01. |
ISBN: | 9781838662547 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 23.5 x 2.7 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
13 690 Ft (13 038 + ÁFA) |
Státusz: |
Keresés
BReD

Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat.
Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen

A NEW YORK TIMES BESTSELLERE • A nagyra értékelt Rancho Gordo babvállalat alapítójától származó, 50 babfajtát bemutató hiteles útmutató, amely 100 klasszikus és modern recept segítségével vezeti be az olvasót a babfőzés világába.