Mother Grains
Recipes for the Grain Revolution
100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.
A népszerű Los Angeles-i Friends & Family pékség tulajdonosa, Roxana Jullapat tudja, hogy az univerzális liszt könnyű út a sikerhez. De azoknak, akik szívesen használnák az Egyesült Államokban helyben termesztett gabonákat és lisztjeik új választékát, több mint nyolcvan alkotása van, cookie-k, torták, scones, kenyerek és piték, csak egy alternatív és egészségesebb megközelítésből.
A nyolc „anya” gabona – árpa, hajdina, kukorica, zab, rizs, rozs, cirok és búza – köré szerveződő könyv, édes és sós ételek széles választékával, vásárlási és tárolási tippekkel, esszékkel az egyes gabonaszemek történetével és lépésről lépésre utasításokkal segít az eligazodásban.
Termékinformációk
Szerző: | Roxana Jullapat |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9781324003564 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.1 x 26.2 x 3.3 cm |
Súly: | 1.34 kg |
Oldalszám: | 351 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Boragó
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food
A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül