Barion Pixel

Mother Grains

Recipes for the Grain Revolution


« Vissza | Szerzők: Roxana Jullapat
  2023. július 12. 11:52

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


A népszerű Los Angeles-i Friends & Family pékség tulajdonosa, Roxana Jullapat tudja, hogy az univerzális liszt könnyű út a sikerhez. De azoknak, akik szívesen használnák az Egyesült Államokban helyben termesztett gabonákat és lisztjeik új választékát, több mint nyolcvan alkotása van, cookie-k, torták, scones, kenyerek és piték, csak egy alternatív és egészségesebb megközelítésből.
A nyolc „anya” gabona árpa, hajdina, kukorica, zab, rizs, rozs, cirok és búza – köré szerveződő könyv, édes és sós ételek széles választékával, vásárlási és tárolási tippekkel, esszékkel az egyes gabonaszemek történetével és lépésről lépésre utasításokkal segít az eligazodásban.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roxana Jullapat
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9781324003564
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.2 x 3.3 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 351
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.