Mother Grains
Recipes for the Grain Revolution
100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.
A népszerű Los Angeles-i Friends & Family pékség tulajdonosa, Roxana Jullapat tudja, hogy az univerzális liszt könnyű út a sikerhez. De azoknak, akik szívesen használnák az Egyesült Államokban helyben termesztett gabonákat és lisztjeik új választékát, több mint nyolcvan alkotása van, cookie-k, torták, scones, kenyerek és piték, csak egy alternatív és egészségesebb megközelítésből.
A nyolc „anya” gabona – árpa, hajdina, kukorica, zab, rizs, rozs, cirok és búza – köré szerveződő könyv, édes és sós ételek széles választékával, vásárlási és tárolási tippekkel, esszékkel az egyes gabonaszemek történetével és lépésről lépésre utasításokkal segít az eligazodásban.















Termékinformációk
| Szerző: | Roxana Jullapat |
| Kiadó: | WW Norton Co |
| Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
| ISBN: | 9781324003564 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.1 x 26.2 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.34 kg |
| Oldalszám: | 351 |
| Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Csokoládé - Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
How to Grill Vegetables
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.