Barion Pixel

New European Baking

99 Recipes for Breads, Brioches and Pastries


« Vissza | Szerzők: Laurel Kratochvila
  2021. május 18. 12:10

New European Baking

Csakúgy, mint sok világjárvány által sújtott amerikai, az európaiak is bekapcsolták sütőjüket, és a sütés révén újra felfedezik gyökereiket.


Ezt a közel száz receptből álló gyűjteményt elegáns, de barátságos hangulattal mutatja be Laurel Kratochvila, egy amerikai születésű, „boulangerie” képzett pék, saját zsidó pékségével és bagel boltjával Berlinben.

Minden fejezet egy bizonyos típusú pékárunak szól: kenyereknek, briósoknak és dúsított tésztáknak, viennoiseries és laminált péksüteményeknek, tartoknak és kekszeknek – és alapvető recepteket, valamint régi tésztaformázási, kelesztési, fűszerezési és tölteléktechnikákat tartalmaz.

 A könyvben profilok találhatók, amelyek bemutatják az olvasóknak tizenegy másik európai péket, akik ízletes süteményeket és kenyereket készítenek, amelyek tükrözik szülővárosuk, Párizs, Varsó, Koppenhága, Madrid, London és Lisszabon kulturális örökségét. Az olyan receptek, mint a balti rozskenyér, a pirított szezámmagos challah, a bodzavirágos maritozzi, a mézes és füge tropezienne, a bárány- és édesköményes kolbásztekercs, a puha perecek és a fűszeres gyömbéres karamell kekszet, amelyek ötvözik az óvilági hagyományokat a huszonegyedik századi ízekkel.

Ez a kifinomult, mégis könnyen hozzáférhető útmutató az otthoni sütéshez, tele zamatos fényképekkel, minden tapasztalati szinten alkalmas pékek számára is, Európa évszázados történelmével zsúfolva.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Laurel Kratochvila
Kiadó: Prestel
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 04.
ISBN: 9783791388397
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 26.4 x 2.5 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Plating Dessert

Plating Dessert

Hogy beteljesítse álmát, hogy cukrász legyen, tizennyolc évesen Franciaországba ment tanulni. Miután elvégezte a Boulangerie tanfolyamot az INBP-nél és a Pasisssrie tanfolyamot az Ecole Ferrandinál, különféle tapasztalatokat szerzett Franciaországban és New York-i cukrászdákban, éttermekben.


Szerzők: Lee Eunji

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash