Notebook - Pastries for Restaurants
by Spyros Pediaditakis

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
A könyv azoknak az éttermi szakembereknek szól, akik szeretnék a tudásukat gyarapítani, tányérdesszertjeik bemutatásának más megközelítését megvalósítani, vagy új technikákat elsajátítani desszertjeik összeállításához.
Spyros Pediaditakis 38 alkotásán és ezek 216 al-receptjén keresztül, amelyek világosan, lépésről-lépésre kerülnek bemutatásra a kezdeti ötlettől a tálalásig, valamint 256 fényképen keresztül a kivitelezés minden szakaszában, a tehetséges szerző fontos részleteket és tippeket ad, amelyek segítenek inspirálni kollégáit.
Szerzőről:
Miután rájött, hol rejlik az igazi szenvedélye, Spyros Pediaditakis belépése a cukrászat világába teljesen szándékos volt. Spyros-t lenyügőzte a technika, a precizitás és az innováció. Spyros 18 évesen kezdte első professzionális cukrász feladatát a Varoulko-nál (1* Michelin), és így a következő 2,5 évben gyakorolta cukrász művészetét. A cukrászat terén szerzett ismereteit mélyíteni akarta, ezért csatlakozott a világ legkiválóbb éttermeinek rangos csapataihoz. 2016-ban elfogadta a főcukrász posztot a Michelin-csillagos Spondi (2* Michelin) étteremben Athénban.
2019-ben az FNL Awards, majd 2020-ban pedig a Gault & Millau Hellas az Év cukrásza címet nyerte el.
A cukrászművészet iránt szenvedélyes Spyros folyamatosan kísérletezik, és szeret textúrákkal, ízekkel és technikákkal dolgozni. Tapasztalatait követően különböző országokba utazott, hogy többet tanuljon, új módszereket és összetevőket fedezzen fel, és ihletet merítsen következő receptjéhez. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a cukrászipar minden üzlettípusában, és mára szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a tanácsadást, a képzést és a mentorálást szakemberek és étteremvezetők számára. Spyros a Cacao Barry Chocolate egyik nagykövete, aki szerte a világon megosztja a csokoládé iránti szeretetét.
Termékinformációk
Szerzők: | Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS |
Kiadó: | Spyros Pediaditakis |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 10. |
ISBN: | 9786180029826 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.5 x 27.5 x 2.5 cm |
Súly: | 1.6 kg |
Oldalszám: | 216 |
Ár: |
28 890 Ft (27 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.