Barion Pixel

Notebook - Pastries for Restaurants

by Spyros Pediaditakis


« Vissza | Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
  2021. november 10. 22:51

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


A könyv azoknak az éttermi szakembereknek szól, akik szeretnék a tudásukat gyarapítani, tányérdesszertjeik bemutatásának más megközelítését megvalósítani, vagy új technikákat elsajátítani desszertjeik összeállításához.

Spyros Pediaditakis 38 alkotásán és ezek 216 al-receptjén keresztül, amelyek világosan, lépésről-lépésre kerülnek bemutatásra a kezdeti ötlettől a tálalásig, valamint 256 fényképen keresztül a kivitelezés minden szakaszában, a tehetséges szerző fontos részleteket és tippeket ad, amelyek segítenek inspirálni kollégáit.

Szerzőről:

Miután rájött, hol rejlik az igazi szenvedélye, Spyros Pediaditakis belépése a cukrászat világába teljesen szándékos volt. Spyros-t lenyügőzte a technika, a precizitás és az innováció. Spyros 18 évesen kezdte első professzionális cukrász feladatát a Varoulko-nál (1* Michelin), és így a következő 2,5 évben gyakorolta cukrász művészetét. A cukrászat terén szerzett ismereteit mélyíteni akarta, ezért csatlakozott a világ legkiválóbb éttermeinek rangos csapataihoz. 2016-ban elfogadta a főcukrász posztot a Michelin-csillagos Spondi (2* Michelin) étteremben Athénban.
2019-ben az FNL Awards, majd 2020-ban pedig a Gault & Millau Hellas az Év cukrásza címet nyerte el.

A cukrászművészet iránt szenvedélyes Spyros folyamatosan kísérletezik, és szeret textúrákkal, ízekkel és technikákkal dolgozni. Tapasztalatait követően különböző országokba utazott, hogy többet tanuljon, új módszereket és összetevőket fedezzen fel, és ihletet merítsen következő receptjéhez. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a cukrászipar minden üzlettípusában, és mára szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a tanácsadást, a képzést és a mentorálást szakemberek és étteremvezetők számára. Spyros a Cacao Barry Chocolate egyik nagykövete, aki szerte a világon megosztja a csokoládé iránti szeretetét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
Kiadó: Spyros Pediaditakis
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9786180029826
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 27.5 x 2.5 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 216
Ár: 28 890 Ft
(27 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Rogan

Rogan

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.


Szerzők: Simon Rogan

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Champagne

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Szerzők: Peter Liem