Barion Pixel

Notebook - Pastries for Restaurants

by Spyros Pediaditakis


« Vissza | Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
  2021. november 10. 22:51

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


A könyv azoknak az éttermi szakembereknek szól, akik szeretnék a tudásukat gyarapítani, tányérdesszertjeik bemutatásának más megközelítését megvalósítani, vagy új technikákat elsajátítani desszertjeik összeállításához.

Spyros Pediaditakis 38 alkotásán és ezek 216 al-receptjén keresztül, amelyek világosan, lépésről-lépésre kerülnek bemutatásra a kezdeti ötlettől a tálalásig, valamint 256 fényképen keresztül a kivitelezés minden szakaszában, a tehetséges szerző fontos részleteket és tippeket ad, amelyek segítenek inspirálni kollégáit.

Szerzőről:

Miután rájött, hol rejlik az igazi szenvedélye, Spyros Pediaditakis belépése a cukrászat világába teljesen szándékos volt. Spyros-t lenyügőzte a technika, a precizitás és az innováció. Spyros 18 évesen kezdte első professzionális cukrász feladatát a Varoulko-nál (1* Michelin), és így a következő 2,5 évben gyakorolta cukrász művészetét. A cukrászat terén szerzett ismereteit mélyíteni akarta, ezért csatlakozott a világ legkiválóbb éttermeinek rangos csapataihoz. 2016-ban elfogadta a főcukrász posztot a Michelin-csillagos Spondi (2* Michelin) étteremben Athénban.
2019-ben az FNL Awards, majd 2020-ban pedig a Gault & Millau Hellas az Év cukrásza címet nyerte el.

A cukrászművészet iránt szenvedélyes Spyros folyamatosan kísérletezik, és szeret textúrákkal, ízekkel és technikákkal dolgozni. Tapasztalatait követően különböző országokba utazott, hogy többet tanuljon, új módszereket és összetevőket fedezzen fel, és ihletet merítsen következő receptjéhez. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a cukrászipar minden üzlettípusában, és mára szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a tanácsadást, a képzést és a mentorálást szakemberek és étteremvezetők számára. Spyros a Cacao Barry Chocolate egyik nagykövete, aki szerte a világon megosztja a csokoládé iránti szeretetét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
Kiadó: Spyros Pediaditakis
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9786180029826
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 27.5 x 2.5 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 216
Ár: 28 890 Ft
(27 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Green Fire

Green Fire

Francis Mallmann argentin grillmester. A Seven Fires és a Mallmann on Fire szerzője, az élőtűzzel történő főzés ősi stílusáról ismert – és egészen a közelmúltig. a zöldségeket fűszerként vagy köretként kezelte.


Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


From the Earth

From the Earth

A From the Earth az őshonos zöldségek sokrétűségét ünnepli. Peter Gilmore, Ausztrália egyik legnevesebb séfje kulináris és történelmi utazásra visz a párjukat ritkító és majdnem a feledés homályába veszett zöldségek világába. Minden zöldség egy recept főszerepét is játssza és közelebbről megismerhetjük őket egy részletekbe menő leírásnak és Brett Stevens lélegzetelállító fotóinak hála. 


Szerzők: Peter Gilmore