Barion Pixel

Notebook - Pastries for Restaurants

by Spyros Pediaditakis


« Vissza | Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
  2021. november 10. 22:51

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


A könyv azoknak az éttermi szakembereknek szól, akik szeretnék a tudásukat gyarapítani, tányérdesszertjeik bemutatásának más megközelítését megvalósítani, vagy új technikákat elsajátítani desszertjeik összeállításához.

Spyros Pediaditakis 38 alkotásán és ezek 216 al-receptjén keresztül, amelyek világosan, lépésről-lépésre kerülnek bemutatásra a kezdeti ötlettől a tálalásig, valamint 256 fényképen keresztül a kivitelezés minden szakaszában, a tehetséges szerző fontos részleteket és tippeket ad, amelyek segítenek inspirálni kollégáit.

Szerzőről:

Miután rájött, hol rejlik az igazi szenvedélye, Spyros Pediaditakis belépése a cukrászat világába teljesen szándékos volt. Spyros-t lenyügőzte a technika, a precizitás és az innováció. Spyros 18 évesen kezdte első professzionális cukrász feladatát a Varoulko-nál (1* Michelin), és így a következő 2,5 évben gyakorolta cukrász művészetét. A cukrászat terén szerzett ismereteit mélyíteni akarta, ezért csatlakozott a világ legkiválóbb éttermeinek rangos csapataihoz. 2016-ban elfogadta a főcukrász posztot a Michelin-csillagos Spondi (2* Michelin) étteremben Athénban.
2019-ben az FNL Awards, majd 2020-ban pedig a Gault & Millau Hellas az Év cukrásza címet nyerte el.

A cukrászművészet iránt szenvedélyes Spyros folyamatosan kísérletezik, és szeret textúrákkal, ízekkel és technikákkal dolgozni. Tapasztalatait követően különböző országokba utazott, hogy többet tanuljon, új módszereket és összetevőket fedezzen fel, és ihletet merítsen következő receptjéhez. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a cukrászipar minden üzlettípusában, és mára szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a tanácsadást, a képzést és a mentorálást szakemberek és étteremvezetők számára. Spyros a Cacao Barry Chocolate egyik nagykövete, aki szerte a világon megosztja a csokoládé iránti szeretetét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Spyros Pediaditakis, Nikos PALIOPOULOS
Kiadó: Spyros Pediaditakis
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9786180029826
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 27.5 x 2.5 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 216
Ár: 28 890 Ft
(27 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Szerzők: Jamie Goode

The Lebanese Kitchen

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


Szerzők: Salma Hage

The Spanish Home Kitchen

The Spanish Home Kitchen

A The Spanish Home Kitchen könyvben José Pizarro visszautazik anyja házába, hogy ihletet merítsen azokból az ízekből, amelyeken ő felnőtt, és megosztja több mint 80 kedvenc receptjét, amelyeket Spanyolország minden részéről gyűjtött össze.


Szerzők: José Pizarro

Wassim Hallal

Wassim Hallal

Új könyvében, Wassim Halal séf saját kezűleg válogatta össze legjobb receptjeit a dániai Aarhus-ben működő, Michelin csillagos Frederikshøj étterméből. Barátja, az ismert művész Michael Kvium 8 litográfiát készített, ami a séfet az őrület és zsenialitás határán mozgó ember archetípusaként ábrázolja.


Szerzők: Wassim Hallal