Barion Pixel

Organum

Nature Texture Intensity Purity


« Vissza | Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
  2014. december 12. 12:13

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

Egy növény minden egyes része, az édes, földes gyökerektől a keserű levelekig és illatos virágokig, arra hivatott, hogy belefoglalják az itt részletezett 40 rendkívüli recept egyikébe. Peter bemutatja nekünk azokat a hatásokat, amelyek befolyásolták főzési stílusát valamint (azt ahol felnőtt és ahonnan hozzájut az alapanyagokhoz) mindazokat az embereket, akik termesztik, illetve összegyűjtik az alapanyagokat. A könyv fenséges ételeket és hozzávalókat mutat be, valamint helyben megörökített felvételeket is láthatunk a termelőkről és termékekről egyaránt.

Photo: ReubenCrossman / Quay Restaurant

Photo:ReubenCrossman / Quay RestaurantKapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Peter Gilmore, John Fink
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9781743360033
Nyelv: Angol
Méretek: 26 x 32 x 4 cm
Súly: 2.53 kg
Oldalszám: 288
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Homebrewed Vinegar

Homebrewed Vinegar

Az almaecet hosszú múltra tekint vissza, mint népi gyógymód különféle egészségügyi állapotok kezelésére, és ennek eredményeként a természetes egészséget kedvelők körében egy kultikus státuszra hasonlít. 


Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Bachour Gastro

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


Szerzők: Antonio Bachour