Barion Pixel

Pok Pok Noodles

Recipes from Thailand and Beyond


« Vissza | Szerzők: Andy Ricker
  2019. augusztus 08. 12:13

Pok Pok Noodles

A legízletesebb és időtállt thai tésztaételek meghatározó kalauza, a bestseller-író séf, Andy Ricker tollából, olyan receptekkel, amiket bárki elkészíthet otthon is.


Olyan ikonikus ételektől kezdve, mint a phat thai és a phat si ew, kevésbé ismert kincsekig, mint a kuaytiaw reua, a tészták a thai kulináris hagyomány legízletesebb és legnagyobb megelégedéssel fogyasztott ételeinek számítanak. A POK POK Noodles-ban, Andy Ricker séf kedvenc receptjeit osztja meg – tésztás leveseket, pirított tésztákat, és a khanom jiin-t, Thaiföld egyetlen saját tésztaféléjét. Ételek és helyek lenyűgöző fotóinak és a figyelmes, magával ragadó elbeszélésnek, aminek Ricker rajongók légióit köszönheti, ez a könyv instant klasszikus lesz a fotelből utazóknak és a Thai ételek és kultúra szerelmeseinek.

Photo: Ten Speed Press

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andy Ricker
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781607747758
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 26.9 x 2.6 cm
Súly: 1.11 kg
Oldalszám: 272
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Vadak és Halak

Vadak és Halak

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash