Barion Pixel

Pollen Street - The Cookbook

Special Edition


« Vissza | Szerzők: Jason Atherton
  2019. október 03. 08:54

Pollen Street - The Cookbook

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Ez a szemet gyönyörködtető könyv Jason Atherton díjnyertes londoni étterme, a nagy elismerésnek örvendő Pollen Street Social legjobb receptjeit mutatja be. 6 hónappal 2011-es nyitása után megkapta a hőn áhított első Michelin-csillagát, amit elismerések és díjak sorozata követett.
Az étterem híres arról, hogy csak a legkiválóbb és legfrissebb alapanyagokkal dolgoznak, követve az évszakokat. Jason és csapata a beszállítóikon keresztül merítenek ihletet, akik szívüket és lelküket beleadják az ételeket alkotó legjobb alapanyagokba. Ezeknek a gazdáknak szentelt különleges figyelem a könyv teljes terjedelmén át jelen van, Jason útját és minden egyes étel iránt érzett szenvedélyét is bemutatja.
A könyvben a falatkáktól és a délutáni tea mellett olyan recepteket is megismerhetünk, mint a Tenger gyümölcsei, Cartmel Valley Őzgerinc, Pisztácia Soufflée, John Carey gyönyörű fotóival.

Jason egy varázslatos séf, aki a lelket is táplálja és utat mutat számos feltörekvőnek, hogy mit is jelent séfnek lenni a 21. Században. Ferran Adriá

Jason mesteri szintre emelte a közösségi terek művészetét, ahol az emberek jól érezhetik magukat és jókat ehetnek- ezt tekinthetjük az informális étkezés esszenciájának. Látnok a maga nemében, tökéletesen érti napjaink nemzetközi éttermi színterét. Alain Ducasse

Jason Atherton realista, nem álmodozó. Az álmait valósággá váltotta. Marco Pierre White

Luxus különkiadás, szépen dobozolt és fényűzően kötött, dedikált kiadvány, mely garantáltan rabul ejti a gyűjtők és szakácskönyv szerelmeseit. 

Photo: John Carey

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jason Atherton
Kiadó: Absolute Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781472957870
Nyelv: Angol
Méretek: 32.1 x 39.3 x 6.6 cm
Súly: 3.4 kg
Oldalszám: 400
Ár: 86 990 Ft
(82 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren