Barion Pixel

Pralinen, Fours and Co

Kreative Spitzenpatisserie


« Vissza | Szerzők: Matthias Mittermeier
  2016. december 08. 21:55

Pralinen, Fours and Co

Cukrászok, cukrászdák ékkövei a Pralinék, Petits Four-ok, semmi kétség. Örömmel fogyasztjuk egy kávéhoz, teához kiegészítőként, vagy éppen csak úgy élvezetből, mert rabul ejtenek. A kis falat édesség gyakran ízletesebb, mélyrehatóbb élménnyel kecsegtet, mint egy szelet torta.


Hat rendkívüli cukrászművész összeállt, hogy e témát körüljárja, minden lehetséges szempontból. Christian Hümbs, ízletes-zöldséges kompozícióit mutatja be, René Frank az esztétikát és annak purista stílusát ismerteti termékein keresztül. Nicole Beckmann a nemzeti csapat tagjaként az elegancia birtokosa, Ian Matthew Baker szállódai cukrászként a francia cukrászat képviselője, Andy Vorbusch egy nagy szellemi gondolkodó, akinek azonnal felismerhető cukrász stílusa, és nem utolsósorban Matthias Mittermeier, mérnöki-tervezői precizitással fejleszti édességeit.

 

 

 

 

 

 

 

A kiadvány 70 egyedi kreációt tartalmaz, mely kiterjed a csokoládés édességekre, kekszekre, mályvacukrokra, cukorkákra, gyümölcs zselékre, macaronokra, petit-four-ra egyaránt. A kiadvány gyakorló cukrászoknak ajánlott.

 

Photo: Fabian Sänger / Matthaes Verlag

 

 

 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthias Mittermeier
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9783875151329
Nyelv: Német
Méretek: 22 x 28.2 x 2.5 cm
Súly: 1.29 kg
Oldalszám: 232
Ár: 24 980 Ft
(23 790 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Japan - The Vegetarian Cookbook

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The French Bastards

Új
The French Bastards

Egy korszak szellemét megragadó párizsi pékség könyve, amely világszerte kultikus rajongótábort szerzett.


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.