Pralinen, Fours and Co
Kreative Spitzenpatisserie
Cukrászok, cukrászdák ékkövei a Pralinék, Petits Four-ok, semmi kétség. Örömmel fogyasztjuk egy kávéhoz, teához kiegészítőként, vagy éppen csak úgy élvezetből, mert rabul ejtenek. A kis falat édesség gyakran ízletesebb, mélyrehatóbb élménnyel kecsegtet, mint egy szelet torta.
Hat rendkívüli cukrászművész összeállt, hogy e témát körüljárja, minden lehetséges szempontból. Christian Hümbs, ízletes-zöldséges kompozícióit mutatja be, René Frank az esztétikát és annak purista stílusát ismerteti termékein keresztül. Nicole Beckmann a nemzeti csapat tagjaként az elegancia birtokosa, Ian Matthew Baker szállódai cukrászként a francia cukrászat képviselője, Andy Vorbusch egy nagy szellemi gondolkodó, akinek azonnal felismerhető cukrász stílusa, és nem utolsósorban Matthias Mittermeier, mérnöki-tervezői precizitással fejleszti édességeit.
A kiadvány 70 egyedi kreációt tartalmaz, mely kiterjed a csokoládés édességekre, kekszekre, mályvacukrokra, cukorkákra, gyümölcs zselékre, macaronokra, petit-four-ra egyaránt. A kiadvány gyakorló cukrászoknak ajánlott.
Photo: Fabian Sänger / Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerző: | Matthias Mittermeier |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783875151329 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22 x 28.2 x 2.5 cm |
Súly: | 1.29 kg |
Oldalszám: | 232 |
Ár: |
24 980 Ft (23 790 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Greece: The Cookbook
Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája.
Opera Patisserie
Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.
The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations
„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura
Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája
A Le Cordon Bleu a nemzetközileg elismert intézmény, amely a kulináris kiválóság szinonimája a profik és amatőrök számára egyaránt.