Barion Pixel

Pure Freude

Meine einfache Küche 2.0


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2020. december 13. 19:01

Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit? 


Új szakácskönyvében Andreas Caminada elmagyarázza, miért olyan fontos számára a sav, mi az „umami”, mi vonzza a keserű dolgokban, milyen jelentősége van az édes íznek a konyhájában, és miért tartja a sót a legfontosabb összetevőnek.

Caminada ezt az üzenetet szeretné közvetíteni:

„Miután megértette, hogyan jön létre a harmónia egy ételben, a recept sokféleképpen variálható”.

Gaudenz Danuser fotós nemcsak ételeket és tájakat állít színpadra, hanem különleges embereket is, olyanokat, akik Andreas Caminadát kivételes termékekkel látnak el. 

Photo: atVERLAG

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. december 13.
ISBN: 9783039020911
Nyelv: Német
Méretek: 19.2 x 25 x 2.5 cm
Súly: 1.15 kg
Oldalszám: 240
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Seriously Good Toast

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Szerzők: Emily Kydd

Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon