Pure Freude
Meine einfache Küche 2.0

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit?
Új szakácskönyvében Andreas Caminada elmagyarázza, miért olyan fontos számára a sav, mi az „umami”, mi vonzza a keserű dolgokban, milyen jelentősége van az édes íznek a konyhájában, és miért tartja a sót a legfontosabb összetevőnek.
Caminada ezt az üzenetet szeretné közvetíteni:
„Miután megértette, hogyan jön létre a harmónia egy ételben, a recept sokféleképpen variálható”.
Gaudenz Danuser fotós nemcsak ételeket és tájakat állít színpadra, hanem különleges embereket is, olyanokat, akik Andreas Caminadát kivételes termékekkel látnak el.
Photo: atVERLAG
Termékinformációk
Szerző: | Andreas Caminada |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. december 13. |
ISBN: | 9783039020911 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 19.2 x 25 x 2.5 cm |
Súly: | 1.15 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.