Pure Freude
Meine einfache Küche 2.0

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit?
Új szakácskönyvében Andreas Caminada elmagyarázza, miért olyan fontos számára a sav, mi az „umami”, mi vonzza a keserű dolgokban, milyen jelentősége van az édes íznek a konyhájában, és miért tartja a sót a legfontosabb összetevőnek.
Caminada ezt az üzenetet szeretné közvetíteni:
„Miután megértette, hogyan jön létre a harmónia egy ételben, a recept sokféleképpen variálható”.
Gaudenz Danuser fotós nemcsak ételeket és tájakat állít színpadra, hanem különleges embereket is, olyanokat, akik Andreas Caminadát kivételes termékekkel látnak el.
Photo: atVERLAG
Termékinformációk
Szerző: | Andreas Caminada |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. december 13. |
ISBN: | 9783039020911 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 19.2 x 25 x 2.5 cm |
Súly: | 1.15 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.
Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban.
Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.