Barion Pixel

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2023. május 04. 16:54

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát. 


Új ételeket alkotott, jól ismert klasszikusokat adaptált, és ezzel az összjátékkal egyedi dinamikát teremt a könyvben.

A gondosan elkészített ételek mellett a bouillabaisse-tól a pácolt pisztrángig a Caminada bemutatja a legfontosabb, alapvető előkészületek, a halalaplevet, valamint a beurre blanc-t. Gazdag illusztrált utazásra viszi az olvasókat Graubünden hegyeitől az Adriai- és az Északi-tengerig. A Graubünden-ből származó forrásvíz egy része ezekbe a tengerekbe ömlik.

Andreas Caminada
Saját Schloss Schauenstein-i éttermet és szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amelyet három Michelin-csillaggal és 19 ponttal jutalmaztak a Gault-Millautól. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminadát«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „sharing” koncepciót.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. Október -November 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 30.
ISBN: 9783039022144
Nyelv: Német
Oldalszám: 240
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi

The Food of Sichuan

The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.


Szerzők: Fuchsia Dunlop

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.