Barion Pixel

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2023. május 04. 16:54

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát. 


Új ételeket alkotott, jól ismert klasszikusokat adaptált, és ezzel az összjátékkal egyedi dinamikát teremt a könyvben.

A gondosan elkészített ételek mellett a bouillabaisse-tól a pácolt pisztrángig a Caminada bemutatja a legfontosabb, alapvető előkészületek, a halalaplevet, valamint a beurre blanc-t. Gazdag illusztrált utazásra viszi az olvasókat Graubünden hegyeitől az Adriai- és az Északi-tengerig. A Graubünden-ből származó forrásvíz egy része ezekbe a tengerekbe ömlik.

Andreas Caminada
Saját Schloss Schauenstein-i éttermet és szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amelyet három Michelin-csillaggal és 19 ponttal jutalmaztak a Gault-Millautól. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminadát«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „sharing” koncepciót.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. Október -November 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 30.
ISBN: 9783039022144
Nyelv: Német
Oldalszám: 240
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland