Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch
Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát.
Új ételeket alkotott, jól ismert klasszikusokat adaptált, és ezzel az összjátékkal egyedi dinamikát teremt a könyvben.
A gondosan elkészített ételek mellett a bouillabaisse-tól a pácolt pisztrángig Caminada bemutatja a legfontosabb, alapvető előkészületek, a halalaplevet, valamint a beurre blanc-t. Gazdagon illusztrált utazásra viszi az olvasókat Graubünden hegyeitől az Adriai- és az Északi-tengerig. A Graubünden-ből származó forrásvíz egy része ezekbe a tengerekbe ömlik.
Andreas Caminada
Saját Schloss Schauenstein-i éttermet és szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amelyet három Michelin-csillaggal és 19 ponttal jutalmaztak a Gault-Millau-ban. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminada-t«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „sharing” koncepciót.





Termékinformációk
| Szerző: | Andreas Caminada |
| Kiadó: | atVerlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. december 01. |
| ISBN: | 9783039022144 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 19.5 x 25.5 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.07 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.