Barion Pixel

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch


« Vissza | Szerzők: Andreas Caminada
  2023. május 04. 16:54

Pure Tiefe - Mein Fischkochbuch

Andreas Caminada legújabb szakácskönyve a patakok, tavak, folyók és tengerek friss fogásairól szól. A híres séf hazája határain túl is felkutatta a legjobb halakat, kagylókat és rákféléket, hogy megmutassa a halkonyha gazdagságát. 


Új ételeket alkotott, jól ismert klasszikusokat adaptált, és ezzel az összjátékkal egyedi dinamikát teremt a könyvben.

A gondosan elkészített ételek mellett a bouillabaisse-tól a pácolt pisztrángig Caminada bemutatja a legfontosabb, alapvető előkészületek, a halalaplevet, valamint a beurre blanc-t. Gazdagon illusztrált utazásra viszi az olvasókat Graubünden hegyeitől az Adriai- és az Északi-tengerig. A Graubünden-ből származó forrásvíz egy része ezekbe a tengerekbe ömlik.

 

 

Andreas Caminada
Saját Schloss Schauenstein-i éttermet és szállodát üzemeltet Fürstenauban, Domleschgben (Graubünden), amelyet három Michelin-csillaggal és 19 ponttal jutalmaztak a Gault-Millau-ban. 2018-ban nyitotta meg a »Casa Caminada-t«. Bad Ragazban, St. Moritzban, Zürichben és Bangkokban található IGNIV éttermeiben ötvözi a finom ételeket és az innovatív „sharing” koncepciót.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andreas Caminada
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 01.
ISBN: 9783039022144
Nyelv: Német
Méretek: 19.5 x 25.5 x 2.5 cm
Súly: 1.07 kg
Oldalszám: 240
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.