Barion Pixel

Ramón Freixa

Cooking Happiness / Cocinar Felicidad


« Vissza | Szerzők: Ramón Freixa
  2023. december 13. 13:57

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Ezek az adatok, amelyek már egy gasztronómiai remekművet alkotnának maguk is új dimenziót nyernek egy olyan szerzői gyűjtemény artikulálásával, amelyen felragyog az érzékenység, a technikai mesterség, a mindig jelenlévő hagyomány állandó hívása és a kacsintás az avantgárd felé, amely nem nélkülözheti a kíváncsiságot, mint létfontosságú attitűdöt.

A könyvben "van érettség, elegancia, rend, jó ízlés... és igen, szórakozás. Ilyesmit senki sem vár." Papíron egy séf evolúciója, aki lefordítja a bonyolultságot, hogy az étkező élvezhesse és megértse, aki egy láthatatlan luxust ragad meg.
Mindegyik alkotásban a folyamatok részletesek, és ugyanúgy feltárulnak azok az inspiráló és kreatív kulcsok, amelyekkel valósággá váltak. Ramón Freixa nagyon jól tudja, hogy a boldogság a legjobb társaságban érkezik. Nem hiába dedikálja új könyvét szüleinek - "A boldogságról beszélni annyi, mint róluk" – írja. Elmélyülésében három kedves barátja segíti.

Carme Chaparro újságíróval és íróval elragadó beszélgetést folytat szemtől szemben, mosolyról mosolyra. Ebben nemcsak munkáit mutatja be; elmélyül a „Főzz Boldogan” fogalmában is, hogyan adták át ezt neki vendéglátói, és ő maga hogyan szerezte meg kulináris tudásának három évtizedes szakmája során.

Boris Izaguirre újságírón, forgatókönyvírón és írón van a sor, akivel a séf a tűzhelynél elmélkedik karrierjéről, gyerekkoráról és családjáról, megmutatva és bebizonyítva, hogy az elmélkedés és a vicc, a móka és az elegancia nemcsak összeegyeztethető, de ugyanúgy szükséges.

Topacio Fresh zárja a (csillagos) együttműködések hármasát. A művész, galériatulajdonos és aktivista pontos beszámolóval, minden szó mögött rejtett érzelmekkel idézi fel Spanyolországba érkezésének huszadik évfordulóját a Ramón Freixa Atelier-ben.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ramón Freixa
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 01.
ISBN: 9788472121980
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 32 x 4.5 cm
Súly: 2.6 kg
Oldalszám: 352
Ár: 31 990 Ft
(30 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.