Barion Pixel

Seeking The South

Finding Inspired Regional Cuisines


« Vissza | Szerzők: Rob Newton
  2019. november 18. 10:11

Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.


Newton debütáló szakácskönyve életre kelti azokat a regionális különbségeket és új befolyásokat, amelyek a déli konyha változó arcát alkotják - egy olyan főzési kategória, amely élvonalbeli, úgy mint bármely más a világon. Amint a déli régiók demográfiai változásai és ahogy az étkezési kultúrák egymás ellen ütköznek, Newton séf felfedi, hogy mennyire változatos a déli konyha.

Newton elmagyarázza a hegyi, az alacsony megyékben lévő, vagy éppen a Cajun konyha közti különbségeket, és bár gyakran figyelmen kívül hagyják, a történelmileg alulreprezentált népesség folyamatosan átalakította a “déli asztal” kinézetét kulináris hozzájárulásukkal. A rabszolgasorsú afrikai szakácsok tökéletes sült csirkét fejlesztettek ki, a közel-keleti közösségek segítették bevezetni a fűszereket, például a sumac-ot a Mississippi-deltába, a koreai és mexikói bevándorlók pedig újra feltalálták a grillezett húsokat és a pácolt zöldségeket, amelyeket a déliek ismernek és szeretnek.

A “Seeking the South” könyvében, Newton egyedülálló perspektíváját hozza el, és az olvasók számára sokkal többet mutat meg a Mason-Dixon vonal alatti ételekhez képest, amit szemmel láthatunk.
Newton több mint 125 receptet oszt meg, mint a Sertésborda hominy-val (hominy-déli államokban honos kukorica), vagy az Okra szecsuáni borssal, fekete babból készült Falafel.
Newton számára a déli konyha azért okoz örömet, mert finom és mindenekelőtt végtelenül dinamikus. Ebben a szakácskönyvben az ízek izgalmas evolúcióját hozza az olvasó asztalára.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rob Newton
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780735220294
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 336
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury