Seeking The South
Finding Inspired Regional Cuisines
Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.
Newton debütáló szakácskönyve életre kelti azokat a regionális különbségeket és új befolyásokat, amelyek a déli konyha változó arcát alkotják - egy olyan főzési kategória, amely élvonalbeli, úgy mint bármely más a világon. Amint a déli régiók demográfiai változásai és ahogy az étkezési kultúrák egymás ellen ütköznek, Newton séf felfedi, hogy mennyire változatos a déli konyha.
Newton elmagyarázza a hegyi, az alacsony megyékben lévő, vagy éppen a Cajun konyha közti különbségeket, és bár gyakran figyelmen kívül hagyják, a történelmileg alulreprezentált népesség folyamatosan átalakította a “déli asztal” kinézetét kulináris hozzájárulásukkal. A rabszolgasorsú afrikai szakácsok tökéletes sült csirkét fejlesztettek ki, a közel-keleti közösségek segítették bevezetni a fűszereket, például a sumac-ot a Mississippi-deltába, a koreai és mexikói bevándorlók pedig újra feltalálták a grillezett húsokat és a pácolt zöldségeket, amelyeket a déliek ismernek és szeretnek.
A “Seeking the South” könyvében, Newton egyedülálló perspektíváját hozza el, és az olvasók számára sokkal többet mutat meg a Mason-Dixon vonal alatti ételekhez képest, amit szemmel láthatunk.
Newton több mint 125 receptet oszt meg, mint a Sertésborda hominy-val (hominy-déli államokban honos kukorica), vagy az Okra szecsuáni borssal, fekete babból készült Falafel.
Newton számára a déli konyha azért okoz örömet, mert finom és mindenekelőtt végtelenül dinamikus. Ebben a szakácskönyvben az ízek izgalmas evolúcióját hozza az olvasó asztalára.
Termékinformációk
Szerző: | Rob Newton |
Kiadó: | Avery Publishing Group |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780735220294 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3.3 cm |
Súly: | 1.3 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cuines,33
Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé.
The Art & Craft of Coffee Cocktails
Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
The Art & Craft of Coffee Cocktails
Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
ADN - Volume 1 Alain Ducasse - Emmanuel Pilon - Amaury Bouhours - Jean-Philippe Blondet
"A mulandó boldogság kereskedői vagyunk, akiknek az emlékezete örökkévaló." ALAIN DUCASSE
A 135 recept, amelyet ebben a könyvben megosztanak, a kulináris gyakorlatuk középpontjában áll. A megkönnyebbülés és a kontraszt, a savas, keserű vagy sós jegyek és nyomok tökéletes művészetére, amelyek mély nyomot hagynak a testben és a szellemben egyaránt.