Barion Pixel

Seeking The South

Finding Inspired Regional Cuisines


« Vissza | Szerzők: Rob Newton
  2019. november 18. 10:11

Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.


Newton debütáló szakácskönyve életre kelti azokat a regionális különbségeket és új befolyásokat, amelyek a déli konyha változó arcát alkotják - egy olyan főzési kategória, amely élvonalbeli, úgy mint bármely más a világon. Amint a déli régiók demográfiai változásai és ahogy az étkezési kultúrák egymás ellen ütköznek, Newton séf felfedi, hogy mennyire változatos a déli konyha.

Newton elmagyarázza a hegyi, az alacsony megyékben lévő, vagy éppen a Cajun konyha közti különbségeket, és bár gyakran figyelmen kívül hagyják, a történelmileg alulreprezentált népesség folyamatosan átalakította a “déli asztal” kinézetét kulináris hozzájárulásukkal. A rabszolgasorsú afrikai szakácsok tökéletes sült csirkét fejlesztettek ki, a közel-keleti közösségek segítették bevezetni a fűszereket, például a sumac-ot a Mississippi-deltába, a koreai és mexikói bevándorlók pedig újra feltalálták a grillezett húsokat és a pácolt zöldségeket, amelyeket a déliek ismernek és szeretnek.

A “Seeking the South” könyvében, Newton egyedülálló perspektíváját hozza el, és az olvasók számára sokkal többet mutat meg a Mason-Dixon vonal alatti ételekhez képest, amit szemmel láthatunk.
Newton több mint 125 receptet oszt meg, mint a Sertésborda hominy-val (hominy-déli államokban honos kukorica), vagy az Okra szecsuáni borssal, fekete babból készült Falafel.
Newton számára a déli konyha azért okoz örömet, mert finom és mindenekelőtt végtelenül dinamikus. Ebben a szakácskönyvben az ízek izgalmas evolúcióját hozza az olvasó asztalára.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rob Newton
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Akciós / Kedvezményes, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780735220294
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 25.4 x 3.3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 336
Ár (AKCIÓS): 10 690 Ft helyett: 8 990 Ft
Státusz: Raktáron

EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

The Nordic Baking Book

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Szerzők: Magnus Nilsson

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A Pékmesterség Nagykönyve

A Pékmesterség Nagykönyve

Egy könyv, amit 3 hivatásos pék neve fémjelez: Thomas Marie (Meilleur Ouvrier de France 2007-ben és a felsőoktatás vezetője a Lausanne-i vendéglátóipari iskolában), Jean-Marie Lanio (az INBP mesterkurzus vezetője az SPC-nél, Szöulban) és Patric Mitaillé (szintén a Lausanne-i vendéglátóipari iskola tanára).