Barion Pixel

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Massimo Bottura and Lara Gilmore


« Vissza | Szerzők: Massimo Bottura, Lara Gilmore
  2023. november 16. 18:42

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját. 


Egyedülálló vendégházuk nemcsak kitűnő ételekkel büszkélkedhet, hanem kortárs művészettel, egyedi dizájntárgyakkal és olasz autók és motorkerékpárok lenyűgöző gyűjteményével teli pompás belső terekkel.

A Slow Food, Fast Cars megörökíti a Casa Maria Luigia-ban való tartózkodás rendkívüli érzékszervi és kulináris élményét. A Larával és Massimóval szoros együttműködésben készült könyv 85 autentikus, hozzáférhető receptet gyűjtött össze reggelire, villásreggelire és egész napos harapnivalókra, beleértve a frittatákat és focacciákat, salátákat, süteményeket és péksüteményeket, lekvárokat és befőtteket stb. A Casa Maria Luigia-ban a múlt ütközik a kortárssal, és az otthoni szakácsok minden recepthez szezonális változatokat fedezhetnek fel, valamint információkat kapnak az ételek eredetéről és összetevőiről.

Lebilincselő fotók és személyes esszék mesélik el ennek a varázslatos vendégháznak minden eleme mögött a lenyűgöző történeteket, a hihetetlen ételektől a belsőépítészetig, autókig, bakelitgyűjteményig, kertig és vidéki tájig.
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Massimo Bottura, Lara Gilmore
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9781838667245
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.15 kg
Oldalszám: 256
Ár: 17 590 Ft
(16 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cook the Mountain

Cook the Mountain

Fedezzel fel Norbert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában. 


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland