Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes
Massimo Bottura and Lara Gilmore

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját.
Egyedülálló vendégházuk nemcsak kitűnő ételekkel büszkélkedhet, hanem kortárs művészettel, egyedi dizájntárgyakkal és olasz autók és motorkerékpárok lenyűgöző gyűjteményével teli pompás belső terekkel.
A Slow Food, Fast Cars megörökíti a Casa Maria Luigia-ban való tartózkodás rendkívüli érzékszervi és kulináris élményét. A Larával és Massimóval szoros együttműködésben készült könyv 85 autentikus, hozzáférhető receptet gyűjtött össze reggelire, villásreggelire és egész napos harapnivalókra, beleértve a frittatákat és focacciákat, salátákat, süteményeket és péksüteményeket, lekvárokat és befőtteket stb. A Casa Maria Luigia-ban a múlt ütközik a kortárssal, és az otthoni szakácsok minden recepthez szezonális változatokat fedezhetnek fel, valamint információkat kapnak az ételek eredetéről és összetevőiről.
Lebilincselő fotók és személyes esszék mesélik el ennek a varázslatos vendégháznak minden eleme mögött a lenyűgöző történeteket, a hihetetlen ételektől a belsőépítészetig, autókig, bakelitgyűjteményig, kertig és vidéki tájig.
Termékinformációk
Szerzők: | Massimo Bottura, Lara Gilmore |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
ISBN: | 9781838667245 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.5 cm |
Súly: | 1.15 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.
American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.
ADN - Volume 1 Alain Ducasse - Emmanuel Pilon - Amaury Bouhours - Jean-Philippe Blondet

"A mulandó boldogság kereskedői vagyunk, akiknek az emlékezete örökkévaló." ALAIN DUCASSE
A 135 recept, amelyet ebben a könyvben megosztanak, a kulináris gyakorlatuk középpontjában áll. A megkönnyebbülés és a kontraszt, a savas, keserű vagy sós jegyek és nyomok tökéletes művészetére, amelyek mély nyomot hagynak a testben és a szellemben egyaránt.