Barion Pixel

Sous Vide at Home

The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals


« Vissza | Szerzők: Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody
  2016. december 10. 11:18

Sous Vide at Home

“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.


A Nomiku-nak, az első elérhető árú sous-vide készülék gyártójának köszönhetjük ezt a szakácskönyvet, ami közérthetően mutatja be, hogyan használhatjuk ki a sous-vide módszer nyújtotta lehetőségeket éttermi színvonalú ételek elkészítéséhez az otthoni konyha kényelmében. Fedezzen fel egy stresszmentes módszert egy ízletes - és mindig szaftos - hálaadásnapi pulykavacsorához, próbáljon ki klasszikusokat, mint a sous vide steak vagy a konfitált kacsa, és bonyolultabb előételeket, mint a rántott tojássárgája. A Sous Vide at Home felkészít minden alkalomra számtalan receptjével.

 

Photo: Ten Speed Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780399578069
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26 x 2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


World Atlas of Beer

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash