Barion Pixel

Sous Vide at Home

The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals


« Vissza | Szerzők: Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody
  2016. december 10. 11:18

Sous Vide at Home

“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.


A Nomiku-nak, az első elérhető árú sous-vide készülék gyártójának köszönhetjük ezt a szakácskönyvet, ami közérthetően mutatja be, hogyan használhatjuk ki a sous-vide módszer nyújtotta lehetőségeket éttermi színvonalú ételek elkészítéséhez az otthoni konyha kényelmében. Fedezzen fel egy stresszmentes módszert egy ízletes - és mindig szaftos - hálaadásnapi pulykavacsorához, próbáljon ki klasszikusokat, mint a sous vide steak vagy a konfitált kacsa, és bonyolultabb előételeket, mint a rántott tojássárgája. A Sous Vide at Home felkészít minden alkalomra számtalan receptjével.

 

Photo: Ten Speed Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780399578069
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26 x 2 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 288
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Southern Ground

Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.


Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


KitchenAid Mix with the Best

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Szerzők: Sergio Herman