Sous Vide at Home
The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals
“Modern Technika Tökéletesen Elkészített Ételekhez”A sous vide évek óta közkedvelt technika az éttermekben: lehetővé teszi tökéletesre főtt, omlós és szaftos ételek elkészítését.
A Nomiku-nak, az első elérhető árú sous-vide készülék gyártójának köszönhetjük ezt a szakácskönyvet, ami közérthetően mutatja be, hogyan használhatjuk ki a sous-vide módszer nyújtotta lehetőségeket éttermi színvonalú ételek elkészítéséhez az otthoni konyha kényelmében. Fedezzen fel egy stresszmentes módszert egy ízletes - és mindig szaftos - hálaadásnapi pulykavacsorához, próbáljon ki klasszikusokat, mint a sous vide steak vagy a konfitált kacsa, és bonyolultabb előételeket, mint a rántott tojássárgája. A Sous Vide at Home felkészít minden alkalomra számtalan receptjével.
Photo: Ten Speed Press
Termékinformációk
Szerzők: | Lisa Q. Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9780399578069 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 26 x 2 cm |
Súly: | 1.16 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Living Bread
A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
Gluten-Free Baking At Home
Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.