Barion Pixel

KitchenAid Mix with the Best

Delicious Recipes for 12 People or More


« Vissza | Szerzők: Sergio Herman
  2017. május 29. 16:45

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Különösen Sergio Herman séf segítségével, aki 25 különleges menüt rakott össze nagy események előkészületeihez, mint például 30 pohár Sabayon, 80 mini csokitorta, 35 mini pizza, 40 mini kenyér, és még sok minden más, és mindez Sergio Herman stílusában, felfogásában.

A szakácskönyv angol nyelven érhető el.

 

Photo: Minestrone

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sergio Herman
Kiadó: Minestrone
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789490028428
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 34 x 2 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 128
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash