Barion Pixel

KitchenAid Mix with the Best

Delicious Recipes for 12 People or More


« Vissza | Szerzők: Sergio Herman
  2017. május 29. 16:45

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Különösen Sergio Herman séf segítségével, aki 25 különleges menüt rakott össze nagy események előkészületeihez, mint például 30 pohár Sabayon, 80 mini csokitorta, 35 mini pizza, 40 mini kenyér, és még sok minden más, és mindez Sergio Herman stílusában, felfogásában.

A szakácskönyv angol nyelven érhető el.

 

Photo: Minestrone

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sergio Herman
Kiadó: Minestrone
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789490028428
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 34 x 2 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 128
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Root, Stem, Leaf, Flower

Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.


Szerzők: Gill Meller

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash