Barion Pixel

KitchenAid Mix with the Best

Delicious Recipes for 12 People or More


« Vissza | Szerzők: Sergio Herman
  2017. május 29. 16:45

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Különösen Sergio Herman séf segítségével, aki 25 különleges menüt rakott össze nagy események előkészületeihez, mint például 30 pohár Sabayon, 80 mini csokitorta, 35 mini pizza, 40 mini kenyér, és még sok minden más, és mindez Sergio Herman stílusában, felfogásában.

A szakácskönyv angol nyelven érhető el.

 

Photo: Minestrone

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sergio Herman
Kiadó: Minestrone
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9789490028428
Nyelv: Angol
Méretek: 28 x 34 x 2 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 128
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Art & Science of Foodpairing

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.