Sous-Vide Cuisine
English Version!

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.
A könyv tartalma:
Bevezetés
1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.
Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.
2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert
3. fejezet: Sous Vide-főzés
Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.
Műszaki alapismeretek.
Az oxigén szabad légkörben.
Légmentes csomagolás és hatásai.
Az idő / hőmérséklet kapcsolata.
Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.
Főzési idő a különböző összetevők.
Főző berendezések és hőmérők
4. fejezet: Sous-Vide konyha
A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés Step-by-Step, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Salvador Brugués |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788472121508 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 25 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
59 890 Ft (57 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...
Cooking Greens on Fire

A nyílt tűzön való főzés egyszerre izgalmas és szeretetteljes – éppúgy az étel elkészítésével töltött időről, mint az elfogyasztásáról szól.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.