Sous-Vide Cuisine
English Version!

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.
A könyv tartalma:
Bevezetés
1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.
Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.
2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert
3. fejezet: Sous Vide-főzés
Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.
Műszaki alapismeretek.
Az oxigén szabad légkörben.
Légmentes csomagolás és hatásai.
Az idő / hőmérséklet kapcsolata.
Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.
Főzési idő a különböző összetevők.
Főző berendezések és hőmérők
4. fejezet: Sous-Vide konyha
A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés Step-by-Step, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Salvador Brugués |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788472121508 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 25 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.54 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
59 890 Ft (57 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.