Barion Pixel

Sous-Vide Cuisine

English Version!


« Vissza | Szerzők: Joan Roca, Salvador Brugués
  2016. február 17. 12:49

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


A könyv segít abban, hogy a szakácsok jobban megértsék és alkalmazzák a sous-vide technológiát, és, hogy miként segítse azok hétköznapjai. A kortárs gasztronómia szegmense favorizálja és használja ezt a forradalmi technológiát, ezért fontos, hogy megismerjük, megtanuljuk annak használatát és veszélyeit.

 

A könyv tartalma:

Bevezetés

1. fejezet: Sous-Vide, meghatározása és felhasználása: tárolás, főzés, konyha.

Technikák, anyagok, eszközök, gázok, vákuumcsomagoló berendezések, a vákuumtömítő folyamat.

2. fejezet: Sous-vide, az élelmiszerek tárolása, szavatossági idők hossza a sous-vide termékeknél, tényezők, amelyek megváltoztatják a élelmiszereket, a hőmérséklet és a Sous-Vide. Kiegészítő eljárások, MAP technika (Modified Atmosphere Packaging). Sous-vide, amely kiegészíti a többi hagyományos főzési módszert

3. fejezet: Sous Vide-főzés

Előnyök, típusai a Sous Vide főzésnek: Közvetett főzés, közvetlen főzés, dupla főzés. Élelmiszerek és a Sous-Vide főzés, kémiai változások, élettani változások, egyéb változások.

Műszaki alapismeretek.

Az oxigén szabad légkörben.

Légmentes csomagolás és hatásai.

Az idő / hőmérséklet kapcsolata.

Meghatározó tényezők megfelelő idő / hőmérséklet értékek.

Főzési idő a különböző összetevők.

Főző berendezések és hőmérők

4. fejezet: Sous-Vide konyha

A folyamat és szakaszai: a Sous-Vide főzés Step-by-Step, veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok (HACCP), szervezeti előnyök és kiegészítő alkalmazások. A technológiai szakácskönyvet a téma jelenlegi és jövőbeli rajongóinak ajánljuk, a mély és precíz ismeretek elsajátítása miatt válik szükségessé.

 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joan Roca, Salvador Brugués
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9788472121508
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 28 x 3 cm
Súly: 1.54 kg
Oldalszám: 256
Ár: 59 890 Ft
(57 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.