Sweet Life
Exquisite Rezepte für Patisserie, Desserts & Co
A Sweet Life egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az egyik leghíresebb svájci csokoládé és cukrász szakember alkotásai és azok technológiái között válogasson. Ezzel a receptgyűjteménnyel Fabian Sänger ismét nagyszerű szakértelmet és esztétikai törekvéseit mutatja be a legmagasabb szinten.
A szerző több mint 90 alkotásban osztja meg receptjeit hét különböző kategóriába sorolva receptjeit. A desszertek tantalizáló választéka az inspirált ízkombinációktól és a professzionális bemutató technikákig terjed. A fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően Fabian Sänger komoly nevet szerzett az étel és termékfotózásban egyaránt, így mindez nem meglepetés, hogy ez a könyv is egy ünnep a szemnek. Az első kiadvány, Sweet Inspirations, a legjobb desszert és csokoládé könyv volt Svájcban, és a négy legjobb között szerepelt a világon. A Sweet Life minden csokoládé, cukrász és ambiciózus-feltörekvő amatőr számára kötelező forgatni, olvasni.
Receptek kategóriái:
Tányérdesszertek
Pohárdesszertek
Egyadagos desszertek
Torták
Pralinék
Snack-ek
Petits Fours
Photo: Fabian Sänger
Termékinformációk
Szerző: | Fabian Sänger |
Kiadó: | Chocolate-Culinary Edition |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Német / English-German Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9783033063471 |
Nyelv: | Német-Angol |
Méretek: | 24.6 x 30.7 x 2.7 cm |
Súly: | 1.81 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
19 990 Ft (19 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.