Sweet Life
Exquisite Rezepte für Patisserie, Desserts & Co
A Sweet Life egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy az egyik leghíresebb svájci csokoládé és cukrász szakember alkotásai és azok technológiái között válogasson. Ezzel a receptgyűjteménnyel Fabian Sänger ismét nagyszerű szakértelmet és esztétikai törekvéseit mutatja be a legmagasabb szinten.
A szerző több mint 90 alkotásban osztja meg receptjeit hét különböző kategóriába sorolva receptjeit. A desszertek tantalizáló választéka az inspirált ízkombinációktól és a professzionális bemutató technikákig terjed. A fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően Fabian Sänger komoly nevet szerzett az étel és termékfotózásban egyaránt, így mindez nem meglepetés, hogy ez a könyv is egy ünnep a szemnek. Az első kiadvány, Sweet Inspirations, a legjobb desszert és csokoládé könyv volt Svájcban, és a négy legjobb között szerepelt a világon. A Sweet Life minden csokoládé, cukrász és ambiciózus-feltörekvő amatőr számára kötelező forgatni, olvasni.
Receptek kategóriái:
Tányérdesszertek
Pohárdesszertek
Egyadagos desszertek
Torták
Pralinék
Snack-ek
Petits Fours
Photo: Fabian Sänger







Termékinformációk
| Szerző: | Fabian Sänger |
| Kiadó: | Chocolate-Culinary Edition |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Német / English-German Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9783033063471 |
| Nyelv: | Német-Angol |
| Méretek: | 24.6 x 30.7 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.81 kg |
| Oldalszám: | 264 |
| Ár: |
19 990 Ft (19 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Sommelier's Atlas of Taste
Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gateaux
A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.