Tanja Vegetarisch
Grüne Lieblingsrezepte für jeden Tag • einfach & genussvoll

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.
Otthon, a bázeli csúcsszakács és lánya szinte kizárólag hús és hal nélküli ételeket fogyaszt, sok zöldséggel, gabonával és hüvelyesekkel.
Ebben a könyvben Tanja, a vegetáriánus konyhájának alapjait mutatja be: meleg és hideg ételeket a nap megkezdéséhez, harapnivalók és szendvicsek elvitelre, leveseket, rizs és tésztaételeket, sajt és tejtermékeket, süteményeket és desszerteket.
Konyha szívvel és lélekkel, zöldségekkel, egyedi ízekkel minden napra.
Photo: atVERLAG
Termékinformációk
Szerző: | Tanja Grandits |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. december 13. |
ISBN: | 9783039020935 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 19 x 25 x 3 cm |
Súly: | 1.31 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.