Barion Pixel

Tanja Vegetarisch

Grüne Lieblingsrezepte für jeden Tag • einfach & genussvoll


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits
  2020. december 13. 19:48

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Otthon, a bázeli csúcsszakács és lánya szinte kizárólag hús és hal nélküli ételeket fogyaszt, sok zöldséggel, gabonával és hüvelyesekkel.
Ebben a könyvben Tanja, a vegetáriánus konyhájának alapjait mutatja be: meleg és hideg ételeket a nap megkezdéséhez, harapnivalók és szendvicsek elvitelre, leveseket, rizs és tésztaételeket, sajt és tejtermékeket, süteményeket és desszerteket.
Konyha szívvel és lélekkel, zöldségekkel, egyedi ízekkel minden napra.

Photo: atVERLAG

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tanja Grandits
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. december 13.
ISBN: 9783039020935
Nyelv: Német
Méretek: 19 x 25 x 3 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 336
Ár: 17 890 Ft
(17 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Meehan's Bartender Manual

Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással. 


Szerzők: Jim Meehan

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi

New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.