Taste and Place - The Design Hotels Book
by Design Hotels

A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.
Ez a nagy hatású referenciamunka – amelyet építészek, dizájnerek, éttermesek, szállodatulajdonosok és kreatívok tisztelnek szerte a világon – kiváló képeket tartalmaz vezető fotósoktól, valamint szakértői kommentárokat a világ legnagyobb élelmiszer-íróitól és kulináris újítóitól.
Történeteik az ételen, a konyhán és az étkezőn túlra vezetik az olvasót, hogy felfedezzék az étel és a hely holisztikus kapcsolatát: eredetét és előállítását; az emberek, a táj és az építészet kapcsolatát.
A regionális terroir-tól a konyhán át a közösségig, az őket létrehozó szakértőktől összegyűjtött történetek részletezik gyártási módszereiket; munkagyakorlatokat és a látnoki vendéglátást.
Termékinformációk
Szerző: | Design Hotels |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Aktualitások / Hírek, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 12. |
ISBN: | 9783791389066 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30.1 x 0.4 cm |
Súly: | 2.19 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food

A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül
Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.