Barion Pixel

Taste and Place - The Design Hotels Book

by Design Hotels


« Vissza | Szerzők: Design Hotels
  2023. december 07. 15:16

Taste and Place - The Design Hotels Book

A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.


Ez a nagy hatású referenciamunka – amelyet építészek, dizájnerek, éttermesek, szállodatulajdonosok és kreatívok tisztelnek szerte a világon – kiváló képeket tartalmaz vezető fotósoktól, valamint szakértői kommentárokat a világ legnagyobb élelmiszer-íróitól és kulináris újítóitól.
Történeteik az ételen, a konyhán és az étkezőn túlra vezetik az olvasót, hogy felfedezzék az étel és a hely holisztikus kapcsolatát: eredetét és előállítását; az emberek, a táj és az építészet kapcsolatát.

A regionális terroir-tól a konyhán át a közösségig, az őket létrehozó szakértőktől összegyűjtött történetek részletezik gyártási módszereiket; munkagyakorlatokat és a látnoki vendéglátást.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Design Hotels
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Aktualitások / Hírek, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2022. április 12.
ISBN: 9783791389066
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30.1 x 0.4 cm
Súly: 2.19 kg
Oldalszám: 352
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez

Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury