Barion Pixel

Taste and Place - The Design Hotels Book

by Design Hotels


« Vissza | Szerzők: Design Hotels
  2023. december 07. 15:16

Taste and Place - The Design Hotels Book

A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.


Ez a nagy hatású referenciamunka – amelyet építészek, dizájnerek, éttermesek, szállodatulajdonosok és kreatívok tisztelnek szerte a világon – kiváló képeket tartalmaz vezető fotósoktól, valamint szakértői kommentárokat a világ legnagyobb élelmiszer-íróitól és kulináris újítóitól.
Történeteik az ételen, a konyhán és az étkezőn túlra vezetik az olvasót, hogy felfedezzék az étel és a hely holisztikus kapcsolatát: eredetét és előállítását; az emberek, a táj és az építészet kapcsolatát.

A regionális terroir-tól a konyhán át a közösségig, az őket létrehozó szakértőktől összegyűjtött történetek részletezik gyártási módszereiket; munkagyakorlatokat és a látnoki vendéglátást.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Design Hotels
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Aktualitások / Hírek, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2022. április 12.
ISBN: 9783791389066
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30.1 x 0.4 cm
Súly: 2.19 kg
Oldalszám: 352
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash