Barion Pixel

Taste and Place - The Design Hotels Book

by Design Hotels


« Vissza | Szerzők: Design Hotels
  2023. december 07. 15:16

Taste and Place - The Design Hotels Book

A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.


Ez a nagy hatású referenciamunka – amelyet építészek, dizájnerek, éttermesek, szállodatulajdonosok és kreatívok tisztelnek szerte a világon – kiváló képeket tartalmaz vezető fotósoktól, valamint szakértői kommentárokat a világ legnagyobb élelmiszer-íróitól és kulináris újítóitól.
Történeteik az ételen, a konyhán és az étkezőn túlra vezetik az olvasót, hogy felfedezzék az étel és a hely holisztikus kapcsolatát: eredetét és előállítását; az emberek, a táj és az építészet kapcsolatát.

A regionális terroir-tól a konyhán át a közösségig, az őket létrehozó szakértőktől összegyűjtött történetek részletezik gyártási módszereiket; munkagyakorlatokat és a látnoki vendéglátást.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Design Hotels
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Aktualitások / Hírek, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2022. április 12.
ISBN: 9783791389066
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30.1 x 0.4 cm
Súly: 2.19 kg
Oldalszám: 352
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

So Good Magazine #31

So Good Magazine #31

Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben? 


Szerzők: Several Authors

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash