The Austin Cookbook
Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.
Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
Termékinformációk
Szerző: | Paula Forbes |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. augusztus 13. |
ISBN: | 9781419728938 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.8 x 24.1 x 2.5 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
10 590 Ft (10 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.
Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.