The Austin Cookbook
Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas
!['The Austin Cookbook The Austin Cookbook](/static/content/books/cover_img/0/808.jpg?7971588261352931)
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.
Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
Termékinformációk
Szerző: | Paula Forbes |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. augusztus 13. |
ISBN: | 9781419728938 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.8 x 24.1 x 2.5 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
8 490 Ft (8 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur
!['Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur](/static/content/books/cover_img/0//thumb/633.jpg?976421275179281)
Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.
Living Bread
!['Living Bread Living Bread](/static/content/books/cover_img/0//thumb/639.jpg?971179275195312)
A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.