Barion Pixel

The Austin Cookbook

Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas


« Vissza | Szerzők: Paula Forbes
  2021. augusztus 13. 12:49

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.

Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paula Forbes
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 13.
ISBN: 9781419728938
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 24.1 x 2.5 cm
Súly: 0.9 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 490 Ft
(8 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Relæ: A Book of Ideas

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. A célja egyszerű volt: kifogástalan, fenntartható, zöldség orientált ételeket kínálni magas színvonalon. Mindezt egy olyan kivitelezésben, hogy az mentes legyen a jól ismert luxuséttermek elbizakodott kínálatától. A Relæ azonnali sikert ért el, és Puglisi magával ragadó filozófiája – ami hangsúlyozta az újító és lényegi mivoltát a főzésnek –intő jellé vált a szakácsok számára szerte a világon.

 

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

The World Atlas of Coffee / 2nd Edition

„A babtól az elkészítésig– a kávé felfedezése, magyarázata és élvezete”. Ez a teljes körű kávékalauz több mint 35 ország kávébabjait és kávéját mutatja be részletesen. A kávézás világa soha nem volt élvezetesebb vagy érdekesebb, mint ma. A kávétermelők számára több variáció és módszer érhető el, mint valaha is és mi, mint fogyasztók, ennek a szakértelemnek a haszonélvezői lehetünk - biztosítja, hogy a kávé, amit iszunk, a legjobb, ami fellelhető. 


Szerzők: James Hoffmann