Barion Pixel

The Austin Cookbook

Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas


« Vissza | Szerzők: Paula Forbes
  2021. augusztus 13. 12:49

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.

Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paula Forbes
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 13.
ISBN: 9781419728938
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 24.1 x 2.5 cm
Súly: 0.9 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 490 Ft
(8 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.