Barion Pixel

The Austin Cookbook

Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas


« Vissza | Szerzők: Paula Forbes
  2021. augusztus 13. 12:49

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.

Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paula Forbes
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 13.
ISBN: 9781419728938
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 24.1 x 2.5 cm
Súly: 0.9 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 490 Ft
(8 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mono

Mono

A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”. 


Szerzők: Gianluca Fusto

Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Mastering Stocks and Broths

Mastering Stocks and Broths

Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva. 


Szerzők: Rachael Mamane