Barion Pixel

The Austin Cookbook

Recipes and Stories from Deep in the Heart of Texas


« Vissza | Szerzők: Paula Forbes
  2021. augusztus 13. 12:49

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Ez az atmoszféra segítette elő az ország legforróbb éttermeit, a Food Truck közösséget és a legtöbb texasi étel reneszánszát: a barbecue -t. Az austini ételnek számítanak a tacók és tex-mex-k, a régimódi déli konyhák, utcai ételek és fine dining éttermek egyaránt, a világ minden tájáról érkező hatásokkal. És mindenekelőtt intenzív büszkeség forrása, és inspiráció a szakácsok és a fogyasztok számára egyaránt.

Az Austin által bemutatott barbecue, tacos és a Tex-Mex-k az Austin Cookbook a texasi étkezési hagyományok gyökereit és az azokat feltaláló éttermeket tárja fel, felfedve Bob Armstrong mártogatósának, a páratlan kacsás édesburgonya-nachos titkait, East Side King sült céklát, és természetesen a füstölt szegyet, amiért az emberek sorban állnak. Részben szakácskönyv, részben ajándéktárgy és 100 % -ban szerelmeslevél, Az Austin Cookbook tökéletes a büszke helyieknek, látogatóknak és a stílus rajongoinak.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paula Forbes
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2021. augusztus 13.
ISBN: 9781419728938
Nyelv: Angol
Méretek: 19.8 x 24.1 x 2.5 cm
Súly: 0.9 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 490 Ft
(8 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Szerzők: Yann Couvreur

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland