Barion Pixel

The Bartender's Manifesto

How to Think, Drink, and Create Cocktails Like a Pro


« Vissza | Szerzők: Toby Maloney, Emma Janzen
  2022. december 02. 11:30

The Bartender's Manifesto

Ez a James Beard-díjas szerző úttörő kézikönyve a koktélok alapvető megközelítését kínálja, hogy megértse és eredeti italokat készítsen. 


Tekintse meg a koktélkészítés alapvető szakaszait, és tanulja meg az italkeverés mikéntjét és miértjét az elismert mixológus Toby Maloney-vel és a The Violet Hour csapatával. Amikor az úttörő koktélbár 2007-ben Chicagóban megnyitotta kapuit, magas színvonalat állított fel egy innovatív képzési programmal, amely nemcsak a klasszikus koktélreceptek hibátlan reprodukálását tanítja meg, hanem azt is megtanítja, hogyan tegye magáévá a találékonyságot, okos döntéseket hozni, és eredeti, ihletett recepteket készíteni.

Azok, akik követik a Bartender's Manifesto módszereit, meglesz az a technikai alapja és magabiztossága, hogy magasabb szintre emeljék koktélkészítési tudásukat, és italt készítsenek minden kéznél lévő hozzávalóból.
Először is, merüljön el mélyen a megfelelő egyensúlyú, állagú, aromájú és hőmérsékletű koktélok készítésének mechanikájában. Innentől kezdve Toby jóval túlmutat a mesterség finomhangolt mechanikáján, és lefedi, hogyan lehet beindítani a kreatív folyamatot, és professzionális szintű komplexitást és kifinomultságot hozni az italokba.

A további esszék bennfentes információkat kínálnak arról, hogyan kínáljunk elsőrangú vendégszeretetet (a bárban és otthon), hogyan találjunk vigaszt a kézműves mindennapi rituálékban, és hogyan keltsünk meglepetést és kíváncsiságot a folyamat során.

A The Violet Hour legjobb receptjeibe való részletes betekintés, a bár öregdiákjaitól kapott szakértői tippek, valamint a hasznos, lépésről lépésre bemutatott illusztrációk és fényképek révén az olvasók mélyebben megérthetik, mitől olyan legendás a bár képzési programja, valamint az alkotás szuperereje, ötletes koktélok, amelyek tükrözik személyes stílusukat és kreativitásukat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Toby Maloney, Emma Janzen
Kiadó: Random House Inc
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Felszolgálás technika / Service
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 02.
ISBN: 9780593137987
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 24.1 x 3 cm
Súly: 1.07 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim