Barion Pixel

The Blue Bottle Craft of Coffee

Growing, Roasting, and Drinking, with Recipes


« Vissza | Szerzők: James Freeman, Caitlin Freeman
  2017. december 23. 14:45

The Blue Bottle Craft of Coffee

Az Egyesült államok egyik legünnepeltebb kávépörkölője elmagyarázza, hogyan válasszuk ki, készítsük el és élvezzük a kézműves kávék új fajtáját otthon. 40 találékony recepttel, amik vagy hozzávalóként használják a kávét, vagy szimplán jól párosíthatók egy csésze kávéval.


A Blue Bottle Coffee Company gyorsan vált Amerika egyik legünnepeltebb pörkölőjévé. Híres komplex és ízgazdag kávéiról, a Blue Bottle elkötelezett törzsvásárlóit rendkívüli filteres kávékkal, ízletes eszpresszókkal és speciális kávéfőzési módszerekkel örvendezteti meg.
Mégis, ahogy a kávétermelés egyre szofisztikáltabbá válik specializált technikákkal és japán kávéeszközökkel, az új kézműves kávé sokaknak elérhetetlennek tűnhet. A The Blue Bottle Craft of Coffee ezt az új világot mutatja be az ültetvénytől a csészéig, felfedezve a kávébabok gazdag választékát és az erőfeszítést, ami a nyers kávé beszerzése során fejtenek ki a világ minden táján. A Blue Bottle alapító James Freeman segít a tökéletes csésze kávé elkészítésében, olyan változatos módszereket használva, mint a French Press, Nel Drip, Siphon a legjobb íz eléréséért.
A kávé szerelmeseinek, akik fel akarják tűrni az ingujjukat és mélyebbre menni, Freeman elmagyarázza lépésről lépésre, hogyan pörköljünk kávét házilag, minden háztartásban fellelhető eszközök segítségével – pontosan úgy, ahogy ő is csinálta a kezdetekben. A The Blue Bottle Craft of Coffee egy otthoni módszert is ismertet a Cupping-ra, a kávéipar standard technikájára a kávékóstolásra és minőségellenőrzésre, hogy Ön is csiszolhassa az ízlését és megoszthassa a nagy gonddal megpörkölt kávéját a barátaival.
Ami kerekké teszi a könyvet, az a több mint 30, találékony recept a Blue Bottle cukrászától és az egykori Miette pékség tulajdonosától, Caitlin Freeman-től. A receptek vagy felhasználják a kávét, vagy csak egyszerűen finomak egy csészével (pl. Saffron Vanilla Snickerdoodles, Stout Coffee Cake with Pecan-Caraway Streusel, Affogato with Smoky Almond Ice Cream, Coffee Panna Cotta, és sok más)
Több, mint száz lenyűgöző fotóval, amik bemutatják a kávé útját a frissen szüretelt cseresznyéktől a tökéletes italig, ez a páratlan és részletes kalauz a kávé magával ragadó új világába az egyik legjobb kézműves kávékészítő írásában megváltoztatja, ahogy a kávéról gondolkodunk és fogyasztjuk.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: James Freeman, Caitlin Freeman
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9781607741183
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 24.2 x 2.6 cm
Súly: 0.82 kg
Oldalszám: 240
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon