Barion Pixel

The Elements Of Pizza

Unlocking the secrets to world-class pies at home


« Vissza | Szerzők: Ken Forkish
  2018. november 29. 16:08

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


A The Elements of Pizza a pizzakészítés minden egyes lépését részletekbe menően mutatja be, a tésztatípus kiválasztásától a formára nyújtáson át a sajt és feltétek kiválasztásáig, az otthoni körülményekhez megfelelően. Forkish több, mint egy tucat különböző tésztareceptet vonultat fel – egynapos „Szombati tésztákat”, amiket reggel bekeverhet és este meg is süthet, természetesen erjesztett élesztővel készült kovászos tésztákat és még gluténmentes tésztákat is – mindegyik a legfenségesebb textúrájú kérget fogja adni, amit valaha is elkészített otthon.
Tiszta, szakavatott utasításainak hála egy hivatásos pizzaiolo szakértelmével fogja formázni a pizzákat és használni a pizzalapátot. És innovatív, szezonális feltétei bármely pizzarajongó meglepetésére és örömére szolgálhatnak – és arra ösztönöznek, hogy saját pizzákat készítsen, pont úgy, ahogy szereti őket.    

Photo: Ten Speed Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Forkish
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781607748380
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 25.8 x 2.3 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash