Barion Pixel

The Elements Of Pizza

Unlocking the secrets to world-class pies at home


« Vissza | Szerzők: Ken Forkish
  2018. november 29. 16:08

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


A The Elements of Pizza a pizzakészítés minden egyes lépését részletekbe menően mutatja be, a tésztatípus kiválasztásától a formára nyújtáson át a sajt és feltétek kiválasztásáig, az otthoni körülményekhez megfelelően. Forkish több, mint egy tucat különböző tésztareceptet vonultat fel – egynapos „Szombati tésztákat”, amiket reggel bekeverhet és este meg is süthet, természetesen erjesztett élesztővel készült kovászos tésztákat és még gluténmentes tésztákat is – mindegyik a legfenségesebb textúrájú kérget fogja adni, amit valaha is elkészített otthon.
Tiszta, szakavatott utasításainak hála egy hivatásos pizzaiolo szakértelmével fogja formázni a pizzákat és használni a pizzalapátot. És innovatív, szezonális feltétei bármely pizzarajongó meglepetésére és örömére szolgálhatnak – és arra ösztönöznek, hogy saját pizzákat készítsen, pont úgy, ahogy szereti őket.    

Photo: Ten Speed Press


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ken Forkish
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781607748380
Nyelv: Angol
Méretek: 20.6 x 25.8 x 2.3 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 256
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gangjeonghouse's Korean Dessert Recipe Book

Gaesung Jooak, amely fényes kavicsra emlékeztet. A Baepi Tteok megőrizte a rizsszemek alakját és textúráját. Északi stílusú Injeolmi puha geopipat bevonattal, rágós chapssal tteokkal. Beleértve a hagyományos és fúziós gangjeongot, amely harmonikusan készül különféle gabonákkal, diófélékkel és szárított gyümölcsökkel, hagyományos módszerekkel.


Szerzők: Hwang Yongtaek

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.