The Elements Of Pizza
Unlocking the secrets to world-class pies at home
Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
A The Elements of Pizza a pizzakészítés minden egyes lépését részletekbe menően mutatja be, a tésztatípus kiválasztásától a formára nyújtáson át a sajt és feltétek kiválasztásáig, az otthoni körülményekhez megfelelően. Forkish több, mint egy tucat különböző tésztareceptet vonultat fel – egynapos „Szombati tésztákat”, amiket reggel bekeverhet és este meg is süthet, természetesen erjesztett élesztővel készült kovászos tésztákat és még gluténmentes tésztákat is – mindegyik a legfenségesebb textúrájú kérget fogja adni, amit valaha is elkészített otthon.
Tiszta, szakavatott utasításainak hála egy hivatásos pizzaiolo szakértelmével fogja formázni a pizzákat és használni a pizzalapátot. És innovatív, szezonális feltétei bármely pizzarajongó meglepetésére és örömére szolgálhatnak – és arra ösztönöznek, hogy saját pizzákat készítsen, pont úgy, ahogy szereti őket.
Photo: Ten Speed Press






Termékinformációk
| Szerző: | Ken Forkish |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Gluténmentes / Gluten free, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9781607748380 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.6 x 25.8 x 2.3 cm |
| Súly: | 1.1 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
11 590 Ft (11 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Real Japanese Izakaya Cookbook
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Food You Want to Eat
Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.