The North African Cookbook
Jeff Koehler
445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.
Alaposan kutatott és húsz éven át készülő The North African Cookbook a hagyományos észak-afrikai receptek legnagyobb gyűjteménye házi szakácsok számára.
A Maghreb régióra – Marokkóra, Algériára, Tunéziára és Líbiára – összpontosítva az észak-afrikai szakácskönyv a terület hatalmas kulináris sokszínűségét és történelmét tárja fel. A berber, az arab és az oszmán, valamint a francia, spanyol és olasz hatások alapján ez a szakácskönyv átfogó áttekintést nyújt arról, hogy az őslakos és az európai gyarmatosítás hogyan befolyásolta a régió mai hagyományait.
A projektet Észak-Afrikából származó kulináris „hangok” széles hálózata irányította. Egy ilyen hatalmas és változatos régióban a James Beard-díjas gasztró-író Jeff Koehler, sok száz szakértőt és helyi lakost keresett meg. Két évtizednyi Észak-Afrikán keresztüli utazást és a régióról és ételeiről szóló ismeret követően a Koehler alaposan kutatott gyűjteménye kimerítő áttekintést nyújt a Maghreb-szigetek hagyományos receptjeiről.
Ez a könyv kincsesbánya ízletes és autentikus észak-afrikai ételekkel, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet, egy izgalmas konyhát elevenít meg, amely ugyanolyan változatos és lenyűgöző, mint a benne szereplő országok.
Termékinformációk
Szerző: | Jeff Koehler |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. június 12. |
ISBN: | 9781838666262 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.8 x 29.5 x 4.5 cm |
Súly: | 1.66 kg |
Oldalszám: | 468 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Spain - The Cookbook
A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.