Barion Pixel

The North African Cookbook

Jeff Koehler


« Vissza | Szerzők: Jeff Koehler
  2023. július 11. 13:02

The North African Cookbook

445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.


Alaposan kutatott és húsz éven át készülő The North African Cookbook a hagyományos észak-afrikai receptek legnagyobb gyűjteménye házi szakácsok számára.

A Maghreb régióra – Marokkóra, Algériára, Tunéziára és Líbiára – összpontosítva az észak-afrikai szakácskönyv a terület hatalmas kulináris sokszínűségét és történelmét tárja fel. A berber, az arab és az oszmán, valamint a francia, spanyol és olasz hatások alapján ez a szakácskönyv átfogó áttekintést nyújt arról, hogy az őslakos és az európai gyarmatosítás hogyan befolyásolta a régió mai hagyományait.

A projektet Észak-Afrikából származó kulináris „hangok” széles hálózata irányította. Egy ilyen hatalmas és változatos régióban a James Beard-díjas gasztró-író Jeff Koehler, sok száz szakértőt és helyi lakost keresett meg. Két évtizednyi Észak-Afrikán keresztüli utazást és a régióról és ételeiről szóló ismeret követően a Koehler alaposan kutatott gyűjteménye kimerítő áttekintést nyújt a Maghreb-szigetek hagyományos receptjeiről.

Ez a könyv kincsesbánya ízletes és autentikus észak-afrikai ételekkel, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet, egy izgalmas konyhát elevenít meg, amely ugyanolyan változatos és lenyűgöző, mint a benne szereplő országok.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeff Koehler
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 12.
ISBN: 9781838666262
Nyelv: Angol
Méretek: 18.8 x 29.5 x 4.5 cm
Súly: 1.66 kg
Oldalszám: 468
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


Szerzők: Pierre Hermé

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash