Barion Pixel

The North African Cookbook

Jeff Koehler


« Vissza | Szerzők: Jeff Koehler
  2023. július 11. 13:02

The North African Cookbook

445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.


Alaposan kutatott és húsz éven át készülő The North African Cookbook a hagyományos észak-afrikai receptek legnagyobb gyűjteménye házi szakácsok számára.

A Maghreb régióra – Marokkóra, Algériára, Tunéziára és Líbiára – összpontosítva az észak-afrikai szakácskönyv a terület hatalmas kulináris sokszínűségét és történelmét tárja fel. A berber, az arab és az oszmán, valamint a francia, spanyol és olasz hatások alapján ez a szakácskönyv átfogó áttekintést nyújt arról, hogy az őslakos és az európai gyarmatosítás hogyan befolyásolta a régió mai hagyományait.

A projektet Észak-Afrikából származó kulináris „hangok” széles hálózata irányította. Egy ilyen hatalmas és változatos régióban a James Beard-díjas gasztró-író Jeff Koehler, sok száz szakértőt és helyi lakost keresett meg. Két évtizednyi Észak-Afrikán keresztüli utazást és a régióról és ételeiről szóló ismeret követően a Koehler alaposan kutatott gyűjteménye kimerítő áttekintést nyújt a Maghreb-szigetek hagyományos receptjeiről.

Ez a könyv kincsesbánya ízletes és autentikus észak-afrikai ételekkel, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet, egy izgalmas konyhát elevenít meg, amely ugyanolyan változatos és lenyűgöző, mint a benne szereplő országok.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeff Koehler
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 12.
ISBN: 9781838666262
Nyelv: Angol
Méretek: 18.8 x 29.5 x 4.5 cm
Súly: 1.66 kg
Oldalszám: 468
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland