Barion Pixel

The North African Cookbook

Jeff Koehler


« Vissza | Szerzők: Jeff Koehler
  2023. július 11. 13:02

The North African Cookbook

445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.


Alaposan kutatott és húsz éven át készülő The North African Cookbook a hagyományos észak-afrikai receptek legnagyobb gyűjteménye házi szakácsok számára.

A Maghreb régióra – Marokkóra, Algériára, Tunéziára és Líbiára – összpontosítva az észak-afrikai szakácskönyv a terület hatalmas kulináris sokszínűségét és történelmét tárja fel. A berber, az arab és az oszmán, valamint a francia, spanyol és olasz hatások alapján ez a szakácskönyv átfogó áttekintést nyújt arról, hogy az őslakos és az európai gyarmatosítás hogyan befolyásolta a régió mai hagyományait.

A projektet Észak-Afrikából származó kulináris „hangok” széles hálózata irányította. Egy ilyen hatalmas és változatos régióban a James Beard-díjas gasztró-író Jeff Koehler, sok száz szakértőt és helyi lakost keresett meg. Két évtizednyi Észak-Afrikán keresztüli utazást és a régióról és ételeiről szóló ismeret követően a Koehler alaposan kutatott gyűjteménye kimerítő áttekintést nyújt a Maghreb-szigetek hagyományos receptjeiről.

Ez a könyv kincsesbánya ízletes és autentikus észak-afrikai ételekkel, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet, egy izgalmas konyhát elevenít meg, amely ugyanolyan változatos és lenyűgöző, mint a benne szereplő országok.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeff Koehler
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. június 12.
ISBN: 9781838666262
Nyelv: Angol
Méretek: 18.8 x 29.5 x 4.5 cm
Súly: 1.66 kg
Oldalszám: 468
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash