The Franklin Barbecue Collection
Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.
Franklin Barbecue
A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.
Franklin Steak
Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.









Termékinformációk
| Szerzők: | Aaron Franklin, Jordan Mackay |
| Kiadó: | Ten Speed Press |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. január 18. |
| ISBN: | 9781984858924 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.1 x 26.4 x 5.1 cm |
| Súly: | 2.09 kg |
| Oldalszám: | 448 |
| Ár: |
17 290 Ft (16 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The French Bastards
Egy korszak szellemét megragadó párizsi pékség könyve, amely világszerte kultikus rajongótábort szerzett.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.