Barion Pixel

The Franklin Barbecue Collection

Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
  2021. április 15. 15:22

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.

Franklin Barbecue

A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.

Franklin Steak

Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 18.
ISBN: 9781984858924
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 5.1 cm
Súly: 2.09 kg
Oldalszám: 448
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweet Devotion - by Daniel Álvarez

Sweet Devotion - by Daniel Álvarez

Kortárs megközelítés az artisztikus viennoiserie világához. A könnyedség, a vaj illata, a panettone intenzitása és spontaneitása, az állandóan jelen lévő tészták – croissant, mille-feuille, palmera, ensaimada, neapolitain. Ezeket sokáig nem vették komolyan, de most elérkezett az ő idejük. Daniel Álvarez talán azon kevesek egyike, akik a leginkább hittek bennük. Ez a könyv a „Sweet Devotion” – azaz „Édes Odaadás” – zenei hangulatú címet viseli, és a séf sokszínű pályafutásának gyümölcse.


Szerzők: Daniel Álvarez

Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.