Barion Pixel

The Franklin Barbecue Collection

Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
  2021. április 15. 15:22

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.

Franklin Barbecue

A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.

Franklin Steak

Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 18.
ISBN: 9781984858924
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 5.1 cm
Súly: 2.09 kg
Oldalszám: 448
Ár: 18 290 Ft
(17 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash