Barion Pixel

The Franklin Barbecue Collection

Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
  2021. április 15. 15:22

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.

Franklin Barbecue

A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.

Franklin Steak

Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 18.
ISBN: 9781984858924
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 5.1 cm
Súly: 2.09 kg
Oldalszám: 448
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon