Barion Pixel

The Franklin Barbecue Collection

Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak


« Vissza | Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
  2021. április 15. 15:22

The Franklin Barbecue Collection

A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.


Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.

Franklin Barbecue

A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.

Franklin Steak

Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aaron Franklin, Jordan Mackay
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 18.
ISBN: 9781984858924
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 26.4 x 5.1 cm
Súly: 2.09 kg
Oldalszám: 448
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fäviken

Fäviken

Egy exkluzív betekintést nyerhetünk, a világ egyik legérdekesebb éttermébe, Faviken /Svédország/. Az étterem a The Worlds 50 Best Restaurant listáján a 34-ik helyén szerepel. Szakácskönyve különleges, mesebeli világba kalauzolja olvasóját.


Szerzők: Magnus Nilsson

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak. 


Éclairs - 20 Ans de Création

Éclairs - 20 Ans de Création

Adja vissza a múltnak a jelen fényét. A hagyományokat és a kreatív merészséget mind magába foglalja a tehetséges Christophe Adam éclair „tanulmánya”, aki megújította és fényes útjára terelte a choux tésztát és az abból készült hagyományos éclairt.