Barion Pixel

The Juice Lover's Big Book of Juices

425 Recipes for Super Nutritious and Crazy Delicious Juices


« Vissza | Szerzők: Vanessa Simkins
  2019. augusztus 26. 15:19

The Juice Lover's Big Book of Juices

Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.


Bármennyire is próbáljuk, nehéz lehet beilleszteni étkezésünkbe az ajánlott napi hat-nyolc adag gyümölcsöt és zöldséget. A gyümölcscentrifuga megkönnyíti azt! A 425 recepttel teli The Juice Lover's Big Book of Juices a legjobb gyümölcslé készítési forrás azok számára, akik fel akarják lendíteni a táplálkozásukat.

Vanessa Simkins író és gyümölcscentrifuga-szakértő friss és nyers recepteket kínál, amelyeket mindennap el lehet készíteni.
A tapasztalt és a kezdő gyümölcscentrifuga használók számára is elérhető, használható a „The Juice Lover's Big Book of Juices”, mely szórakoztató, színes fotókat és minden információt tartalmaz a gyümölcscentrifugával készült italok megelőző és gyógyító egészségügyi előnyeiről.

A sok méregtelenítő és zöldlevek receptje mellett olyan összetevőket tartalmazó recepteket is találhat, amelyeket más, a témába vágó könyvekben nehéz megtalálni.
Ilyen például az olajosmag tejek és a chia, valamint az újabb trendet, mint például a „shots” és a „nightcap juices”
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vanessa Simkins
Kiadó: Harvard Common Press,U.S.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2017. november 01.
ISBN: 9781558328556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 23.5 x 2 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 200
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz:

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.


Szerzők: Vefa Alexiadou

Foie Gras

Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.


Szerzők: André Bonnaure

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.