The Juice Lover's Big Book of Juices
425 Recipes for Super Nutritious and Crazy Delicious Juices
Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.
Bármennyire is próbáljuk, nehéz lehet beilleszteni étkezésünkbe az ajánlott napi hat-nyolc adag gyümölcsöt és zöldséget. A gyümölcscentrifuga megkönnyíti azt! A 425 recepttel teli The Juice Lover's Big Book of Juices a legjobb gyümölcslé készítési forrás azok számára, akik fel akarják lendíteni a táplálkozásukat.
Vanessa Simkins író és gyümölcscentrifuga-szakértő friss és nyers recepteket kínál, amelyeket mindennap el lehet készíteni.
A tapasztalt és a kezdő gyümölcscentrifuga használók számára is elérhető, használható a „The Juice Lover's Big Book of Juices”, mely szórakoztató, színes fotókat és minden információt tartalmaz a gyümölcscentrifugával készült italok megelőző és gyógyító egészségügyi előnyeiről.
A sok méregtelenítő és zöldlevek receptje mellett olyan összetevőket tartalmazó recepteket is találhat, amelyeket más, a témába vágó könyvekben nehéz megtalálni.
Ilyen például az olajosmag tejek és a chia, valamint az újabb trendet, mint például a „shots” és a „nightcap juices”
Termékinformációk
| Szerző: | Vanessa Simkins |
| Kiadó: | Harvard Common Press,U.S. |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| Forgalmazás kezdete: | 2017. november 01. |
| ISBN: | 9781558328556 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.1 x 23.5 x 2 cm |
| Súly: | 0.95 kg |
| Oldalszám: | 200 |
| Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Foie Gras
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.