Barion Pixel

The Juice Lover's Big Book of Juices

425 Recipes for Super Nutritious and Crazy Delicious Juices


« Vissza | Szerzők: Vanessa Simkins
  2019. augusztus 26. 15:19

The Juice Lover's Big Book of Juices

Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.


Bármennyire is próbáljuk, nehéz lehet beilleszteni étkezésünkbe az ajánlott napi hat-nyolc adag gyümölcsöt és zöldséget. A gyümölcscentrifuga megkönnyíti azt! A 425 recepttel teli The Juice Lover's Big Book of Juices a legjobb gyümölcslé készítési forrás azok számára, akik fel akarják lendíteni a táplálkozásukat.

Vanessa Simkins író és gyümölcscentrifuga-szakértő friss és nyers recepteket kínál, amelyeket mindennap el lehet készíteni.
A tapasztalt és a kezdő gyümölcscentrifuga használók számára is elérhető, használható a „The Juice Lover's Big Book of Juices”, mely szórakoztató, színes fotókat és minden információt tartalmaz a gyümölcscentrifugával készült italok megelőző és gyógyító egészségügyi előnyeiről.

A sok méregtelenítő és zöldlevek receptje mellett olyan összetevőket tartalmazó recepteket is találhat, amelyeket más, a témába vágó könyvekben nehéz megtalálni.
Ilyen például az olajosmag tejek és a chia, valamint az újabb trendet, mint például a „shots” és a „nightcap juices”
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Vanessa Simkins
Kiadó: Harvard Common Press,U.S.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2017. november 01.
ISBN: 9781558328556
Nyelv: Angol
Méretek: 19.1 x 23.5 x 2 cm
Súly: 0.95 kg
Oldalszám: 200
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon