The Nordic Baking Book
Magnus Nilsson

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Az északi kultúra híres a sütés és a péksütemények iránti szeretetéről: a forró kávé kardamommal fűszerezett fahéjas tekerccsel társul, és a hideg téli éjszakákat a sütő melege teszi otthonosabbá. Senki sem alkalmasabb arra, hogy feldolgozza ezt a témát, mint a nagy nevű séf, Magnus Nilsson. A Nordic Baking Book-ban, Nilsson belemerül az északi otthoni sütés minden oldalába – modern és hagyományos, édes és sós – és recepteket ajánl mindenre a kenyértől és péksüteményektől a tortákig, kekszekig és ünnepi különlegességekig.
Semelyik más, az északi sütésről szóló könyv nem ennyire informatív és átfogó. Nilsson alaposan beutazta az északi régiót – Dániát, a Feröer-szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát, Svédországot – recepteket gyűjtve és a tájat dokumentálva. A könyvet díszítő 100 fotót Nilsson készítette – most már, mint szilárd lábakon álló fotográfus, aki sikeres kiállításokat tudhat maga mögött az Egyesült Államokban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Magnus Nilsson |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9780714876849 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 5 cm |
Súly: | 1.93 kg |
Oldalszám: | 576 |
Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.