The Nordic Baking Book
Magnus Nilsson
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Az északi kultúra híres a sütés és a péksütemények iránti szeretetéről: a forró kávé kardamommal fűszerezett fahéjas tekerccsel társul, és a hideg téli éjszakákat a sütő melege teszi otthonosabbá. Senki sem alkalmasabb arra, hogy feldolgozza ezt a témát, mint a nagy nevű séf, Magnus Nilsson. A Nordic Baking Book-ban, Nilsson belemerül az északi otthoni sütés minden oldalába – modern és hagyományos, édes és sós – és recepteket ajánl mindenre a kenyértől és péksüteményektől a tortákig, kekszekig és ünnepi különlegességekig.
Semelyik más, az északi sütésről szóló könyv nem ennyire informatív és átfogó. Nilsson alaposan beutazta az északi régiót – Dániát, a Feröer-szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát, Svédországot – recepteket gyűjtve és a tájat dokumentálva. A könyvet díszítő 100 fotót Nilsson készítette – most már, mint szilárd lábakon álló fotográfus, aki sikeres kiállításokat tudhat maga mögött az Egyesült Államokban.
Photo: Phaidon







Termékinformációk
| Szerző: | Magnus Nilsson |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9780714876849 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 5 cm |
| Súly: | 1.93 kg |
| Oldalszám: | 576 |
| Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition
A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Foie Gras
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
Pasta Masterclass
A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.