Barion Pixel

The Pastry Alphabet

The Pastry Alphabet - DNA of your creativity / Limited Edition


« Vissza | Szerzők: The Lab by Cacao Barry
  2020. március 27. 19:55

The Pastry Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


Összehoztuk a Cacao Barry séfjeit, hogy értékeljék és hitelesítsék az alaprecepteket, amikkel a séfek a legmegbízhatóbb útmutatót kapják a francia cukrászat mesteri elsajátításához.
Krémek, kekszek, tészták, glazúrok….
A ’The Pastry Alphabet’ a Cacao Barry garanciája a cukrászat alapjaihoz, annak legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb elemeivel.
The Pastry Alphabet: a kreativitás DNS-e
Minden kreatív folyamat az alapokkal kezdődik. Fedezze fel a The Pastry Alphabet-et, együttes erőfeszítésünk eredményét arra, hogy teljeskörű útmutatót adhassunk a séfeknek a francia cukrászat kulcsreceptjeihez.
A The Pastry Alphabet a The Lab alkotása.
a The LAB a Cacao Barry kreatív részlege, Ramon Morató vezetésével; elkötelezett a cukrászat kutatása és innovációja mellett. Fő célja, hogy új technikákat, termékeket és trendeket fedezzen fel és tegyen közzé, különböző inspiratív projekteken át. Saját kreatív megközelítésével a The Lab olyan szaktudást hoz létre, aminek legfőbb célja, hogy inspirálja és emelje a séfek kreativitását a világ minden táján.

Photo: Cacao Barry 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Lab by Cacao Barry
Kiadó: Cacao Barry
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9788412131413
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 29.7 x 0.2 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 126
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.