The Pastry Alphabet
The Pastry Alphabet - DNA of your creativity / Limited Edition
Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.
Összehoztuk a Cacao Barry séfjeit, hogy értékeljék és hitelesítsék az alaprecepteket, amikkel a séfek a legmegbízhatóbb útmutatót kapják a francia cukrászat mesteri elsajátításához.
Krémek, kekszek, tészták, glazúrok….
A ’The Pastry Alphabet’ a Cacao Barry garanciája a cukrászat alapjaihoz, annak legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb elemeivel.
The Pastry Alphabet: a kreativitás DNS-e
Minden kreatív folyamat az alapokkal kezdődik. Fedezze fel a The Pastry Alphabet-et, együttes erőfeszítésünk eredményét arra, hogy teljeskörű útmutatót adhassunk a séfeknek a francia cukrászat kulcsreceptjeihez.
A The Pastry Alphabet a The Lab alkotása.
a The LAB a Cacao Barry kreatív részlege, Ramon Morató vezetésével; elkötelezett a cukrászat kutatása és innovációja mellett. Fő célja, hogy új technikákat, termékeket és trendeket fedezzen fel és tegyen közzé, különböző inspiratív projekteken át. Saját kreatív megközelítésével a The Lab olyan szaktudást hoz létre, aminek legfőbb célja, hogy inspirálja és emelje a séfek kreativitását a világ minden táján.
Photo: Cacao Barry







Termékinformációk
| Szerző: | The Lab by Cacao Barry |
| Kiadó: | Cacao Barry |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| ISBN: | 9788412131413 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21 x 29.7 x 0.2 cm |
| Súly: | 1 kg |
| Oldalszám: | 126 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Percorsi
Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.