The Pastry Alphabet
The Pastry Alphabet - DNA of your creativity / Limited Edition
Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.
Összehoztuk a Cacao Barry séfjeit, hogy értékeljék és hitelesítsék az alaprecepteket, amikkel a séfek a legmegbízhatóbb útmutatót kapják a francia cukrászat mesteri elsajátításához.
Krémek, kekszek, tészták, glazúrok….
A ’The Pastry Alphabet’ a Cacao Barry garanciája a cukrászat alapjaihoz, annak legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb elemeivel.
The Pastry Alphabet: a kreativitás DNS-e
Minden kreatív folyamat az alapokkal kezdődik. Fedezze fel a The Pastry Alphabet-et, együttes erőfeszítésünk eredményét arra, hogy teljeskörű útmutatót adhassunk a séfeknek a francia cukrászat kulcsreceptjeihez.
A The Pastry Alphabet a The Lab alkotása.
a The LAB a Cacao Barry kreatív részlege, Ramon Morató vezetésével; elkötelezett a cukrászat kutatása és innovációja mellett. Fő célja, hogy új technikákat, termékeket és trendeket fedezzen fel és tegyen közzé, különböző inspiratív projekteken át. Saját kreatív megközelítésével a The Lab olyan szaktudást hoz létre, aminek legfőbb célja, hogy inspirálja és emelje a séfek kreativitását a világ minden táján.
Photo: Cacao Barry
Termékinformációk
Szerző: | The Lab by Cacao Barry |
Kiadó: | Cacao Barry |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9788412131413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 0.2 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 126 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sourdough Mania
Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán.
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
Greece: The Cookbook
Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.