The Pastry Alphabet
The Pastry Alphabet - DNA of your creativity / Limited Edition
Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.
Összehoztuk a Cacao Barry séfjeit, hogy értékeljék és hitelesítsék az alaprecepteket, amikkel a séfek a legmegbízhatóbb útmutatót kapják a francia cukrászat mesteri elsajátításához.
Krémek, kekszek, tészták, glazúrok….
A ’The Pastry Alphabet’ a Cacao Barry garanciája a cukrászat alapjaihoz, annak legegyszerűbb, ugyanakkor leghatékonyabb elemeivel.
The Pastry Alphabet: a kreativitás DNS-e
Minden kreatív folyamat az alapokkal kezdődik. Fedezze fel a The Pastry Alphabet-et, együttes erőfeszítésünk eredményét arra, hogy teljeskörű útmutatót adhassunk a séfeknek a francia cukrászat kulcsreceptjeihez.
A The Pastry Alphabet a The Lab alkotása.
a The LAB a Cacao Barry kreatív részlege, Ramon Morató vezetésével; elkötelezett a cukrászat kutatása és innovációja mellett. Fő célja, hogy új technikákat, termékeket és trendeket fedezzen fel és tegyen közzé, különböző inspiratív projekteken át. Saját kreatív megközelítésével a The Lab olyan szaktudást hoz létre, aminek legfőbb célja, hogy inspirálja és emelje a séfek kreativitását a világ minden táján.
Photo: Cacao Barry
Termékinformációk
Szerző: | The Lab by Cacao Barry |
Kiadó: | Cacao Barry |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9788412131413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 0.2 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 126 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Acorn
A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.