Barion Pixel

The Perfect Cookie

Your Ultimate Guide to Foolproof Cookies, Brownies & Bars


« Vissza | Szerzők: Americas Test Kitchen
  2019. november 17. 15:29

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


Ez az átfogó antológia tartalmazza a konyhában tesztelt és soha kudarcot nem valló recepteket, vagyis útmutató a klasszikusokhoz, a gazdag és rágós brownie-hoz, a gyümölcsös-morzsás süteményekhez, a gyors sütés nélküli süteményekhez, az ünnepi kedvencekhez, a fudge és truffle készítéséhez egyaránt.
És mivel erre csak a „Test Kitchen” képes, az egyes fejezetekben tippek és trükkök találhatók, valamint egy bevezető rész, amely segítségével betekintést nyerhet néhány fortélyba, például abba, hogy mitől lesz rágós vagy éppen ropogós a sütemény. Az eredmény? A tökéletes sütemény.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Americas Test Kitchen
Kiadó: Americas Test Kitchen
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
Forgalmazás kezdete: 2018. november 12.
ISBN: 9781940352954
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 26.2 x 2.9 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 448
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz:

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Manu / Signed Edition

Manu / Signed Edition

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury