Barion Pixel

The Perfect Cookie

Your Ultimate Guide to Foolproof Cookies, Brownies & Bars


« Vissza | Szerzők: Americas Test Kitchen
  2019. november 17. 15:29

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


Ez az átfogó antológia tartalmazza a konyhában tesztelt és soha kudarcot nem valló recepteket, vagyis útmutató a klasszikusokhoz, a gazdag és rágós brownie-hoz, a gyümölcsös-morzsás süteményekhez, a gyors sütés nélküli süteményekhez, az ünnepi kedvencekhez, a fudge és truffle készítéséhez egyaránt.
És mivel erre csak a „Test Kitchen” képes, az egyes fejezetekben tippek és trükkök találhatók, valamint egy bevezető rész, amely segítségével betekintést nyerhet néhány fortélyba, például abba, hogy mitől lesz rágós vagy éppen ropogós a sütemény. Az eredmény? A tökéletes sütemény.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Americas Test Kitchen
Kiadó: Americas Test Kitchen
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
Forgalmazás kezdete: 2018. november 12.
ISBN: 9781940352954
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 26.2 x 2.9 cm
Súly: 1.58 kg
Oldalszám: 448
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz:

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.