The Perfect Cookie
Your Ultimate Guide to Foolproof Cookies, Brownies & Bars

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.
Ez az átfogó antológia tartalmazza a konyhában tesztelt és soha kudarcot nem valló recepteket, vagyis útmutató a klasszikusokhoz, a gazdag és rágós brownie-hoz, a gyümölcsös-morzsás süteményekhez, a gyors sütés nélküli süteményekhez, az ünnepi kedvencekhez, a fudge és truffle készítéséhez egyaránt.
És mivel erre csak a „Test Kitchen” képes, az egyes fejezetekben tippek és trükkök találhatók, valamint egy bevezető rész, amely segítségével betekintést nyerhet néhány fortélyba, például abba, hogy mitől lesz rágós vagy éppen ropogós a sütemény. Az eredmény? A tökéletes sütemény.
Termékinformációk
Szerző: | Americas Test Kitchen |
Kiadó: | Americas Test Kitchen |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2018. november 12. |
ISBN: | 9781940352954 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 26.2 x 2.9 cm |
Súly: | 1.58 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Potato Total

A burgonya az egyik legsokoldalúbb élelmiszer a bolygón, amely számos lehetőséget kínál az elkészítés és a fogyasztás terén.
Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.