The Perfect Cookie
Your Ultimate Guide to Foolproof Cookies, Brownies & Bars
!['The Perfect Cookie The Perfect Cookie](/static/content/books/cover_img/0/644.jpg?607617716156337)
Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.
Ez az átfogó antológia tartalmazza a konyhában tesztelt és soha kudarcot nem valló recepteket, vagyis útmutató a klasszikusokhoz, a gazdag és rágós brownie-hoz, a gyümölcsös-morzsás süteményekhez, a gyors sütés nélküli süteményekhez, az ünnepi kedvencekhez, a fudge és truffle készítéséhez egyaránt.
És mivel erre csak a „Test Kitchen” képes, az egyes fejezetekben tippek és trükkök találhatók, valamint egy bevezető rész, amely segítségével betekintést nyerhet néhány fortélyba, például abba, hogy mitől lesz rágós vagy éppen ropogós a sütemény. Az eredmény? A tökéletes sütemény.
Termékinformációk
Szerző: | Americas Test Kitchen |
Kiadó: | Americas Test Kitchen |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2018. november 12. |
ISBN: | 9781940352954 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 26.2 x 2.9 cm |
Súly: | 1.58 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Bourbon Bible
!['The Bourbon Bible The Bourbon Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/501.jpg?259315345198461)
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
El Celler de Can Roca - Redux Edition
!['El Celler de Can Roca - Redux Edition El Celler de Can Roca - Redux Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/115.jpg?189493135181252)
Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
The Art of Fermentation
!['The Art of Fermentation The Art of Fermentation](/static/content/books/cover_img/0//thumb/688.jpg?907065295132381)
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.