Barion Pixel

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok”


« Vissza | Szerzők: Angelo Corvitto
  2011. augusztus 29. 14:42

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


A könyv nagy hangsúlyt fektet a magas szintű elméleti szaktudásra. Több órát is el lehet tölteni úgy az elmélettel, hogy amire megtaláljuk a választ, máris felmerül egy újabb kérdés, ez is azt példázza, hogy a fagylaltkészítés egy igazi kihívás. A szerző által kidolgozott módszerrel és instrukciókkal viszont megalkothatjuk a tökéletes állagú, ízű fagylaltot, sorbet-et. A könyv felvállalja a fagylaltkészítéshez használatos alapanyagok szakszerű ismertetését, sok magyarázó és összehasonlító táblázattal, továbbá megismerhetjük a szükséges gépi eszközöket, a klasszikus fagylaltgépektől kezdve, egészen a manapság nélkülözhetetlen PacoJet-ig és Roner-ig, és minden olyan kiegészítőt, ami a készítményekkel kapcsolatosak. Ez egy gyakorlatias, innovatív, profi szakkönyv, amely segít mindazoknak a szakembereknek (szakácsoknak, cukrászoknak, és kizárólag fagylalttal foglalkozó cukrászoknak), akik szeretnék megérteni és elmélyíteni a kézműves fagylalt készítését. Állítom, hogy ez a könyv a fagylalt és sorbet készítés Bibliája.

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Angelo Corvitto
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9788493758431
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25.5 x 30 x 4 cm
Súly: 2.83 kg
Oldalszám: 392
Ár: 40 990 Ft
(39 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie

Új
La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie

Fedezd fel régióink édes kincseit 100 hagyományos és újragondolt cukrász receptben!


La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie

Új
La France sucrée en 100 recettes - Fou de Pâtisserie

Fedezd fel régióink édes kincseit 100 hagyományos és újragondolt cukrász receptben!


Patisserie Ferrandi Paris

Patisserie Ferrandi Paris

A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig. 


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.