The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok”


« Vissza | Szerzők: Angelo Corvitto
  2011. augusztus 29. 14:42

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


A könyv nagy hangsúlyt fektet a magas szintű elméleti szaktudásra. Több órát is el lehet tölteni úgy az elmélettel, hogy amire megtaláljuk a választ, máris felmerül egy újabb kérdés, ez is azt példázza, hogy a fagylaltkészítés egy igazi kihívás. A szerző által kidolgozott módszerrel és instrukciókkal viszont megalkothatjuk a tökéletes állagú, ízű fagylaltot, sorbet-et. A könyv beltartalmául szolgál a fagylaltkészítéshez használatos alapanyagok szakszerű ismertetése, sok magyarázó és összehasonlító táblázat, továbbá megismerhetjük a szükséges gépi eszközöket, a klasszikus fagylaltgépektől kezdve, egészen a manapság nélkülözhetetlen PacoJet-ig és Roner-ig, és minden olyan kiegészítőt, ami a készítményekkel kapcsolatosak. Ez egy gyakorlatias, innovatív, profi szakkönyv, amely segít mindazoknak a szakembereknek (szakácsoknak, cukrászoknak, és kizárólag fagylalttal foglalkozó cukrászoknak), akik szeretnék megérteni és elmélyíteni a kézműves fagylalt készítését. Állítom, hogy ez a könyv a fagylalt és sorbet készítés Bibliája.


http://www.angelocorvitto.com/

 Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Angelo Corvitto
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9788493758431
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25.5 x 30 x 4 cm
Súly: 2.83 kg
Oldalszám: 392
Ár: 37 990 Ft