Barion Pixel

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok”


« Vissza | Szerzők: Angelo Corvitto
  2011. augusztus 29. 14:42

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


A könyv nagy hangsúlyt fektet a magas szintű elméleti szaktudásra. Több órát is el lehet tölteni úgy az elmélettel, hogy amire megtaláljuk a választ, máris felmerül egy újabb kérdés, ez is azt példázza, hogy a fagylaltkészítés egy igazi kihívás. A szerző által kidolgozott módszerrel és instrukciókkal viszont megalkothatjuk a tökéletes állagú, ízű fagylaltot, sorbet-et. A könyv beltartalmául szolgál a fagylaltkészítéshez használatos alapanyagok szakszerű ismertetése, sok magyarázó és összehasonlító táblázat, továbbá megismerhetjük a szükséges gépi eszközöket, a klasszikus fagylaltgépektől kezdve, egészen a manapság nélkülözhetetlen PacoJet-ig és Roner-ig, és minden olyan kiegészítőt, ami a készítményekkel kapcsolatosak. Ez egy gyakorlatias, innovatív, profi szakkönyv, amely segít mindazoknak a szakembereknek (szakácsoknak, cukrászoknak, és kizárólag fagylalttal foglalkozó cukrászoknak), akik szeretnék megérteni és elmélyíteni a kézműves fagylalt készítését. Állítom, hogy ez a könyv a fagylalt és sorbet készítés Bibliája.


http://www.angelocorvitto.com/

 Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Angelo Corvitto
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9788493758431
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25.5 x 30 x 4 cm
Súly: 2.83 kg
Oldalszám: 392
Ár: 43 990 Ft
(41 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vegetables Ferrandi Paris

Vegetables Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, A Kulináris Művészetek Francia Iskolája – amit a Le Monde napilap A gasztronómia Harvardjának nevezett – a zöldségek konyhai felhasználásának legpontosabb szakkönyvével jelentkezik.


Szerzők: École Ferrandi

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


All About Croissant

All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.