The Wok
Recipes and Techniques
J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével.
A gyors, friss főzéshez a családja számára van egy serpenyő, amelyhez López-Alt többet nyúl, mint bármelyik másikhoz: a WOK-hoz.
Legyen szó stir-frying, deep frying, steaming, simmering, vagy braising technikákról a wok a legsokoldalúbb serpenyő a konyhában.
Miután elsajátította az alapokat, a rázogatva píritást, a wok hei - a wok elkészítésének technikáját otthon – készen áll arra, hogy házias és éttermi stílusú ételeket főzzön Ázsiából és az Egyesült Államokból, beleértve a Kung Pao csirkét, Pad Thait és San Francisco-féle fokhagymás tésztát.
López-Alt emellett lebontja a tudományt a szeretett Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempura zöldségek vagy a tenger gyümölcsei, valamint a dashi-val lassan párolt ételek mögött.
A több mint 200 receptet – beleértve az egyszerű, főzés nélküli oldalakat, a kések ismertetésével-magyarázatával és a kamra használatának módjával, valamint több mint 1000 színes fényképpel – a The Wok végtelen számú ötletet kínál a vacsora feldobásához.
Termékinformációk
Szerző: | J. Kenji López-Alt |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9780393541212 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.6 x 27.7 x 3.8 cm |
Súly: | 2.13 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bao Family
A Bao Family a bao-t és más kínai klasszikusokat ünnepli – kortárs csavarral – olyan receptek segítségével, amelyek Kína nyolc kulináris régióját felölelik.
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.