Barion Pixel

The Wok

Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: J. Kenji López-Alt
  2023. július 07. 14:33

The Wok

J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével. 


A gyors, friss főzéshez a családja számára van egy serpenyő, amelyhez López-Alt többet nyúl, mint bármelyik másikhoz: a WOK-hoz.

Legyen szó stir-frying, deep frying, steaming, simmering, vagy braising technikákról a wok a legsokoldalúbb serpenyő a konyhában.

Miután elsajátította az alapokat, a rázogatva píritást, a wok hei  - a wok elkészítésének technikáját otthon – készen áll arra, hogy házias és éttermi stílusú ételeket főzzön Ázsiából és az Egyesült Államokból, beleértve a Kung Pao csirkét, Pad Thait és San Francisco-féle fokhagymás tésztát.

López-Alt emellett lebontja a tudományt a szeretett Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempura zöldségek vagy a tenger gyümölcsei, valamint a dashi-val lassan párolt ételek mögött.

A több mint 200 receptet – beleértve az egyszerű, főzés nélküli oldalakat, a kések ismertetésével-magyarázatával és a kamra használatának módjával, valamint több mint 1000 színes fényképpel – a The Wok végtelen számú ötletet kínál a vacsora feldobásához.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: J. Kenji López-Alt
Kiadó: WW Norton Co
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. július 07.
ISBN: 9780393541212
Nyelv: Angol
Méretek: 22.6 x 27.7 x 3.8 cm
Súly: 2.13 kg
Oldalszám: 656
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean

Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland