The Wok
Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével.
A gyors, friss főzéshez a családja számára van egy serpenyő, amelyhez López-Alt többet nyúl, mint bármelyik másikhoz: a WOK-hoz.
Legyen szó stir-frying, deep frying, steaming, simmering, vagy braising technikákról a wok a legsokoldalúbb serpenyő a konyhában.
Miután elsajátította az alapokat, a rázogatva píritást, a wok hei - a wok elkészítésének technikáját otthon – készen áll arra, hogy házias és éttermi stílusú ételeket főzzön Ázsiából és az Egyesült Államokból, beleértve a Kung Pao csirkét, Pad Thait és San Francisco-féle fokhagymás tésztát.
López-Alt emellett lebontja a tudományt a szeretett Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempura zöldségek vagy a tenger gyümölcsei, valamint a dashi-val lassan párolt ételek mögött.
A több mint 200 receptet – beleértve az egyszerű, főzés nélküli oldalakat, a kések ismertetésével-magyarázatával és a kamra használatának módjával, valamint több mint 1000 színes fényképpel – a The Wok végtelen számú ötletet kínál a vacsora feldobásához.
Termékinformációk
Szerző: | J. Kenji López-Alt |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9780393541212 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.6 x 27.7 x 3.8 cm |
Súly: | 2.13 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.