The Wok
Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével.
A gyors, friss főzéshez a családja számára van egy serpenyő, amelyhez López-Alt többet nyúl, mint bármelyik másikhoz: a WOK-hoz.
Legyen szó stir-frying, deep frying, steaming, simmering, vagy braising technikákról a wok a legsokoldalúbb serpenyő a konyhában.
Miután elsajátította az alapokat, a rázogatva píritást, a wok hei - a wok elkészítésének technikáját otthon – készen áll arra, hogy házias és éttermi stílusú ételeket főzzön Ázsiából és az Egyesült Államokból, beleértve a Kung Pao csirkét, Pad Thait és San Francisco-féle fokhagymás tésztát.
López-Alt emellett lebontja a tudományt a szeretett Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempura zöldségek vagy a tenger gyümölcsei, valamint a dashi-val lassan párolt ételek mögött.
A több mint 200 receptet – beleértve az egyszerű, főzés nélküli oldalakat, a kések ismertetésével-magyarázatával és a kamra használatának módjával, valamint több mint 1000 színes fényképpel – a The Wok végtelen számú ötletet kínál a vacsora feldobásához.
Termékinformációk
Szerző: | J. Kenji López-Alt |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9780393541212 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.6 x 27.7 x 3.8 cm |
Súly: | 2.13 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
Spain - The Cookbook

A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.