The Wok
Recipes and Techniques

J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével.
A gyors, friss főzéshez a családja számára van egy serpenyő, amelyhez López-Alt többet nyúl, mint bármelyik másikhoz: a WOK-hoz.
Legyen szó stir-frying, deep frying, steaming, simmering, vagy braising technikákról a wok a legsokoldalúbb serpenyő a konyhában.
Miután elsajátította az alapokat, a rázogatva píritást, a wok hei - a wok elkészítésének technikáját otthon – készen áll arra, hogy házias és éttermi stílusú ételeket főzzön Ázsiából és az Egyesült Államokból, beleértve a Kung Pao csirkét, Pad Thait és San Francisco-féle fokhagymás tésztát.
López-Alt emellett lebontja a tudományt a szeretett Beef Chow Fun, a sült rizs, a gombócok, a tempura zöldségek vagy a tenger gyümölcsei, valamint a dashi-val lassan párolt ételek mögött.
A több mint 200 receptet – beleértve az egyszerű, főzés nélküli oldalakat, a kések ismertetésével-magyarázatával és a kamra használatának módjával, valamint több mint 1000 színes fényképpel – a The Wok végtelen számú ötletet kínál a vacsora feldobásához.
Termékinformációk
Szerző: | J. Kenji López-Alt |
Kiadó: | WW Norton Co |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 07. |
ISBN: | 9780393541212 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.6 x 27.7 x 3.8 cm |
Súly: | 2.13 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
So Good Recipes 3

A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.