Barion Pixel

Torte Moderne

Al cioccolato, alla frutta, alcoliche, ai formaggi freschi, classiche e innovative


« Vissza | Szerzők: Davide Malizia
  2023. november 24. 17:16

Torte Moderne

A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)


A díjnyertes Davide Malizia „Modern Cakes” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja, a technika, a szakértelem és az esztétika szemszögéből. A könyv így a kortárs cukrászat új kiindulópontjává válik, ahol a textúrák és a rétegződések vitathatatlanok a főszereplői.

256 oldal, 7 fejezet és 50 recept követi a fő hozzávalók ritmusát: vannak csokitorták, illatos és parfümös, gyümölcstorták, színes és nagyon friss, lágy sajtos torták, ropogós aszaltgyümölcsös torták, alkoholos, merészek és karakteresek, Malizia módra Revisited Classics, végül a Signature.

Egy könyv, amelyben Davide Malizia minden tehetségét és kreativitását kifejezi és megosztja, angol nyelvű fordítással kiegészítve, nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnének belépni a modern torták „rétegzett” világába.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Davide Malizia
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 30.
ISBN: 9788832143591
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 24 x 29 x 2.2 cm
Oldalszám: 256
Ár: 29 980 Ft
(28 552 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.