Torte Moderne
Al cioccolato, alla frutta, alcoliche, ai formaggi freschi, classiche e innovative
A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)
A díjnyertes Davide Malizia „Modern Cakes” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja, a technika, a szakértelem és az esztétika szemszögéből. A könyv így a kortárs cukrászat új kiindulópontjává válik, ahol a textúrák és a rétegződések vitathatatlanok a főszereplői.
256 oldal, 7 fejezet és 50 recept követi a fő hozzávalók ritmusát: vannak csokitorták, illatos és parfümös, gyümölcstorták, színes és nagyon friss, lágy sajtos torták, ropogós aszaltgyümölcsös torták, alkoholos, merészek és karakteresek, Malizia módra Revisited Classics, végül a Signature.
Egy könyv, amelyben Davide Malizia minden tehetségét és kreativitását kifejezi és megosztja, angol nyelvű fordítással kiegészítve, nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnének belépni a modern torták „rétegzett” világába.














Termékinformációk
| Szerző: | Davide Malizia |
| Kiadó: | ItalianGourmet |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. november 30. |
| ISBN: | 9788832143591 |
| Nyelv: | Olasz-Angol |
| Méretek: | 24 x 29 x 2.2 cm |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Australia - The Cookbook
Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.