Torte Moderne
Al cioccolato, alla frutta, alcoliche, ai formaggi freschi, classiche e innovative

A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)
A díjnyertes Davide Malizia „Modern Cakes” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja, a technika, a szakértelem és az esztétika szemszögéből. A könyv így a kortárs cukrászat új kiindulópontjává válik, ahol a textúrák és a rétegződések vitathatatlanok a főszereplői.
256 oldal, 7 fejezet és 50 recept követi a fő hozzávalók ritmusát: vannak csokitorták, illatos és parfümös, gyümölcstorták, színes és nagyon friss, lágy sajtos torták, ropogós aszaltgyümölcsös torták, alkoholos, merészek és karakteresek, Malizia módra Revisited Classics, végül a Signature.
Egy könyv, amelyben Davide Malizia minden tehetségét és kreativitását kifejezi és megosztja, angol nyelvű fordítással kiegészítve, nélkülözhetetlen azok számára, akik szeretnének belépni a modern torták „rétegzett” világába.
Termékinformációk
Szerző: | Davide Malizia |
Kiadó: | ItalianGourmet |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 30. |
ISBN: | 9788832143591 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 24 x 29 x 2.2 cm |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sun and Rain

Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.