Barion Pixel

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Marie Laure Frechet, Valérie Lhomme, Berengere Abraham
  2021. április 30. 11:12

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel. 


A francia konyha alapvető eleme a baguette, de az ország kenyérsütési hagyománya - más világkultúrákból asszimilált variációkkal együtt - hatalmas repertoárt kínál.
Bevezetéssel a francia kenyér történetéhez, útmutatásokkal, amelyek segítenek az otthoni pékeknek kiválasztani a megfelelő alapanyagokat - gabonát- és lisztfajtákat, vizet, sót és előételeket - ez a könyv részletesen ismerteti a kenyér lépésenkénti technikáit és alapjait. készítés: starter etetésétől, a tészta gyúrásától és elkészítésétől, valamint a sütésen át a több mint 100 receptig.
Tizennyolc szakértő pék, cukrász és szakács osztja meg azokat az édes és sós recepteket, amelyek megerősítették a francia pékségek irigylésre méltó hírnevét. A kerek „Pain de Campagne” vagy az olíva- és oregánós kenyerektől kezdve a regionális kenyerekig, mint például a „Fougasse”. A szakácsok új generációja olyan eredeti alkotásokat fejlesztettek ki, mint a fekete baguette szezámmal, a Matcha teás tekercselt kenyeret, a hajdinás és a tengeri moszatos galette.
A világ minden tájáról származó hagyományos kenyereknek szentelt fejezetet, mint a pita, a focaccia, a bagel, a grúz khachapuri és a norvég sarki kenyér, újra értelmezik francia stílusban.
Az egyes receptek esetében a piktogramok jelzik a nehézségi szintet, a szükséges időt, a starter típusát és azt, hogy egy recept gluténmentes-e.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Marie Laure Frechet, Valérie Lhomme, Berengere Abraham
Kiadó: Flammarion
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9782081517073
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 27 x 3.3 cm
Súly: 2.22 kg
Oldalszám: 448
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Travel Cake by GARUHARU

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury