Barion Pixel

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Marie Laure Frechet, Valérie Lhomme, Berengere Abraham
  2021. április 30. 11:12

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel. 


A francia konyha alapvető eleme a baguette, de az ország kenyérsütési hagyománya - más világkultúrákból asszimilált variációkkal együtt - hatalmas repertoárt kínál.
Bevezetéssel a francia kenyér történetéhez, útmutatásokkal, amelyek segítenek az otthoni pékeknek kiválasztani a megfelelő alapanyagokat - gabonát- és lisztfajtákat, vizet, sót és előételeket - ez a könyv részletesen ismerteti a kenyér lépésenkénti technikáit és alapjait. készítés: starter etetésétől, a tészta gyúrásától és elkészítésétől, valamint a sütésen át a több mint 100 receptig.
Tizennyolc szakértő pék, cukrász és szakács osztja meg azokat az édes és sós recepteket, amelyek megerősítették a francia pékségek irigylésre méltó hírnevét. A kerek „Pain de Campagne” vagy az olíva- és oregánós kenyerektől kezdve a regionális kenyerekig, mint például a „Fougasse”. A szakácsok új generációja olyan eredeti alkotásokat fejlesztettek ki, mint a fekete baguette szezámmal, a Matcha teás tekercselt kenyeret, a hajdinás és a tengeri moszatos galette.
A világ minden tájáról származó hagyományos kenyereknek szentelt fejezetet, mint a pita, a focaccia, a bagel, a grúz khachapuri és a norvég sarki kenyér, újra értelmezik francia stílusban.
Az egyes receptek esetében a piktogramok jelzik a nehézségi szintet, a szükséges időt, a starter típusát és azt, hogy egy recept gluténmentes-e.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. szeptember vége!

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Marie Laure Frechet, Valérie Lhomme, Berengere Abraham
Kiadó: Flammarion
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9782081517073
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 31 x 3 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 448
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.


Viennoiseries & Goûters

Viennoiseries & Goûters

Kedves munkatársaim, örömmel mutatom be a "Viennoiseries et Goûters", az Art du Fait Maison könyvet, amely a házi készítésű finomságok elkészítését szolgálja, segíti.


Szerzők: Gaëtan Paris

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.