Upper Crust - Homemade Bread the French Way
Recipes and Techniques
Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.
A francia konyha alapvető eleme a baguette, de az ország kenyérsütési hagyománya - más világkultúrákból asszimilált variációkkal együtt - hatalmas repertoárt kínál.
Bevezetéssel a francia kenyér történetéhez, útmutatásokkal, amelyek segítenek az otthoni pékeknek kiválasztani a megfelelő alapanyagokat - gabonát- és lisztfajtákat, vizet, sót és előételeket - ez a könyv részletesen ismerteti a kenyér lépésenkénti technikáit és alapjait. készítés: starter etetésétől, a tészta gyúrásától és elkészítésétől, valamint a sütésen át a több mint 100 receptig.
Tizennyolc szakértő pék, cukrász és szakács osztja meg azokat az édes és sós recepteket, amelyek megerősítették a francia pékségek irigylésre méltó hírnevét. A kerek „Pain de Campagne” vagy az olíva- és oregánós kenyerektől kezdve a regionális kenyerekig, mint például a „Fougasse”. A szakácsok új generációja olyan eredeti alkotásokat fejlesztettek ki, mint a fekete baguette szezámmal, a Matcha teás tekercselt kenyeret, a hajdinás és a tengeri moszatos galette.
A világ minden tájáról származó hagyományos kenyereknek szentelt fejezetet, mint a pita, a focaccia, a bagel, a grúz khachapuri és a norvég sarki kenyér, újra értelmezik francia stílusban.
Az egyes receptek esetében a piktogramok jelzik a nehézségi szintet, a szükséges időt, a starter típusát és azt, hogy egy recept gluténmentes-e.
Termékinformációk
Szerzők: | Marie Laure Frechet, Valérie Lhomme, Berengere Abraham |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 30. |
ISBN: | 9782081517073 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 27 x 3.3 cm |
Súly: | 2.22 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
Genussregion Südtirol
Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.