Barion Pixel

Whip by Frank Haasnoot

Pastry Recipes That Hit The Sweet Spot


« Vissza | Szerzők: Frank Haasnoot
  2023. december 11. 15:13

Whip by Frank Haasnoot

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat. 


Cédric Grolet és Amaury Guichon előszavaival a WHIP azt reméli, hogy kihagyhatatlan könyv lesz a világ minden cukrászat és csokoládérajongója számára, a kezdőktől a tapasztalt szakemberekig egyaránt.

Játékos mosollyal és egy csipetnyi huncutsággal a WHIP teljes mértékben megmutatja a kreatív folyamatokat, egy dinamikus és csábító, 50 alkotásból álló, 436 oldalon nyomtatott gyűjteményével, amely süteményekkel, csokoládékkal, fagylaltokkal, szállítható tortákkal és még sok mással foglalkozik. A kreativitás, a kifinomult érzékenység és a lenyűgöző esztétikai szépség egyensúlyát teremtő WHIP életem történetét meséli el.

Frank Haasnoot

Holland cukrász és csokoládémester, több mint 28 éves szakmai tapasztalattal. Amikor Frank befejezte tanulmányait, több luxus cukrászdában és Michelin-csillagos étteremben kezdett dolgozni. Úgy döntött, elhagyja Hollandiát, és világszerte elkezdett dolgozni.
Az elmúlt 11 évben New Yorkban, Kuvaitban, Tajvanon, Hong Kongban és Barcelonában dolgozott.

Pályafutása során Frank országos és nemzetközi cukrászversenyeken vett részt. 2011-ben a párizsi The World Chocolate Masters rendezvényén világbajnoki címet szerzett.
2019-ben Frank visszaköltözött Hollandiába, ahol nemzetközi tanácsadóként és cukrászoktatóként kezdett dolgozni.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frank Haasnoot
Kiadó: Frank Haasnoot
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 11.
ISBN: 9789090377469
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 29.7 x 5 cm
Súly: 2 kg
Oldalszám: 436
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.