Chocolate
Csokoládé

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg.
Ramon Morató a világ egyik legtehetségesebb, legelismertebb cukrászai és csokoládés szakemberei közé tartozik. Az Aula Chocovic (Csokoládé Akadémia) oktatója, szakmai szemináriumok állandó résztvevője, előadója és a saját neve alatt működő márkanév tulajdonosa. A kiadvány, megjelenése óta, presztízs értékű, az egyik leghasználhatóbb professzionális csokoládé szakkönyvnek számít, emellett a „Gourmand World Cookbook Awards” a világ legjobb csokoládés kiadványának választotta.
A kiadvány rövid ismertetése:
Több, mint 600 oldal, 230 recept, lépésről-lépésre módszerrel fényképezve, illusztrálva, a legfontosabb előkészítési és elkészítési technikák teljes bemutatása, magyarázata. 15 reggeli és falatka, 8 csokoládé ital, 4 lekvár, 18 egyedi torta, 24 desszert, 10 turron, 5 mini falat, 8 éttermi tányérdesszert, 7 petit four és 8 éttermi bonbon. Habok, truffel-ek, töltelékek elkészítése, nyersanyagok-alapanyagok ismertetése, a legfontosabb technológiák információi, ami a csokoládékészítéshez és feldolgozáshoz szükségesek. A csokoládé feldolgozása és a vele való munkálkodás eredményeképp rengeteg felmerült alapanyag és technológiai kérdés fogalmazódik meg. A kiadvány a valaha legtöbb problémás kérdéskört végig magyarázza, ismerteti, így könnyebbé téve a csokoládé használatát.
A cukrászkönyv ajánlható mindazon szakembereknek, akik szeretnék megtanulni és egyben naprakészek lenni a csokoládé felhasználásában. A technikák elsajátítása és a mindennapokban való használatához elengedhetetlen egy „all in one” csokoládé könyv.
Termékinformációk
Szerző: | Ramon Morató |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2007 |
ISBN: | 9788492244362 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25 x 30 x 4 cm |
Súly: | 2.58 kg |
Oldalszám: | 614 |
Ár: |
45 290 Ft (43 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.