Barion Pixel

Chocolate

Csokoládé


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató
  2011. augusztus 29. 19:07

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


 

Ramon Morató a világ egyik legtehetségesebb, legelismertebb cukrászai és csokoládés szakemberei közé tartozik. Az Aula Chocovic (Csokoládé Akadémia) oktatója, szakmai szemináriumok állandó résztvevője, előadója és a saját neve alatt működő márkanév tulajdonosa. A kiadvány, megjelenése óta, presztízs értékű, az egyik leghasználhatóbb professzionális csokoládé szakkönyvnek számít, emellett a „Gourmand World Cookbook Awards” a világ legjobb csokoládés kiadványának választotta.

 

A kiadvány rövid ismertetése:

Több, mint 600 oldal, 230 recept, lépésről-lépésre módszerrel fényképezve, illusztrálva, a legfontosabb előkészítési és elkészítési technikák teljes bemutatása, magyarázata. 15 reggeli és falatka, 8 csokoládé ital, 4 lekvár, 18 egyedi torta, 24 desszert, 10 turron, 5 mini falat, 8 éttermi tányérdesszert, 7 petit four és 8 éttermi bonbon. Habok, truffel-ek, töltelékek elkészítése, nyersanyagok-alapanyagok ismertetése, a legfontosabb technológiák információi, ami a csokoládékészítéshez és feldolgozáshoz szükségesek. A csokoládé feldolgozása és a vele való munkálkodás eredményeképp rengeteg felmerült alapanyag és technológiai kérdés fogalmazódik meg. A kiadvány a valaha legtöbb problémás kérdéskört végig magyarázza, ismerteti, így könnyebbé téve a csokoládé használatát.

A cukrászkönyv ajánlható mindazon szakembereknek, akik szeretnék megtanulni és egyben naprakészek lenni a csokoládé felhasználásában. A technikák elsajátítása és a mindennapokban való használatához elengedhetetlen egy „all in one” csokoládé könyv.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ramon Morató
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9788492244362
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30 x 4 cm
Súly: 2.58 kg
Oldalszám: 614
Ár: 45 290 Ft
(43 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


Dishoom

Dishoom

Hosszú várakozás után a Dishoom végre megosztja titkait a sokak által vágyott bombayi comfort food receptjeihez: Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby és Lamb Raan, valamint Masala Chai-hoz, frissítő italok és koktélokhoz.


Szerzők: Shamil Thakrar

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan