Barion Pixel

Chocolate

Csokoládé


« Vissza | Szerzők: Ramon Morató
  2011. augusztus 29. 19:07

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


 

Ramon Morató a világ egyik legtehetségesebb, legelismertebb cukrászai és csokoládés szakemberei közé tartozik. Az Aula Chocovic (Csokoládé Akadémia) oktatója, szakmai szemináriumok állandó résztvevője, előadója és a saját neve alatt működő márkanév tulajdonosa. A kiadvány, megjelenése óta, presztízs értékű, az egyik leghasználhatóbb professzionális csokoládé szakkönyvnek számít, emellett a „Gourmand World Cookbook Awards” a világ legjobb csokoládés kiadványának választotta.

 

A kiadvány rövid ismertetése:

Több, mint 600 oldal, 230 recept, lépésről-lépésre módszerrel fényképezve, illusztrálva, a legfontosabb előkészítési és elkészítési technikák teljes bemutatása, magyarázata. 15 reggeli és falatka, 8 csokoládé ital, 4 lekvár, 18 egyedi torta, 24 desszert, 10 turron, 5 mini falat, 8 éttermi tányérdesszert, 7 petit four és 8 éttermi bonbon. Habok, truffel-ek, töltelékek elkészítése, nyersanyagok-alapanyagok ismertetése, a legfontosabb technológiák információi, ami a csokoládékészítéshez és feldolgozáshoz szükségesek. A csokoládé feldolgozása és a vele való munkálkodás eredményeképp rengeteg felmerült alapanyag és technológiai kérdés fogalmazódik meg. A kiadvány a valaha legtöbb problémás kérdéskört végig magyarázza, ismerteti, így könnyebbé téve a csokoládé használatát.

A cukrászkönyv ajánlható mindazon szakembereknek, akik szeretnék megtanulni és egyben naprakészek lenni a csokoládé felhasználásában. A technikák elsajátítása és a mindennapokban való használatához elengedhetetlen egy „all in one” csokoládé könyv.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ramon Morató
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2007
ISBN: 9788492244362
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 30 x 4 cm
Súly: 2.58 kg
Oldalszám: 614
Ár: 45 290 Ft
(43 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Silver Spoon - Recipes for Babies

The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!


The Food I Love - A New Edition

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Szerzők: Neil Perry

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.