Barion Pixel

Wine it's not rocket science

A quick & easy guide to understanding, buying, tasting & pairing every type of wine


« Vissza | Szerzők: Ophélie Neiman
  2019. szeptember 07. 16:22

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Attól kezdve, hogy hogyan termesztik a szőlőt, hogyan szüretelik és készítenek bort belőle, addig, hogyan ítéljük meg a világ legnépszerűbb fajtáinak színeit, aromáit és ízeit, értsük meg a terroirt, és magabiztosan tudjunk bort rendelni és felszolgálni bármilyen esemény során, ez a könyv mindent megmagyaráz a lehető legegyszerűbb módon. Minden oldal, minden információmorzsa és minden részlet elragadó és informatív színes rajzokkal és infó grafikákkal van illusztrálva.

Photo: Octopus

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ophélie Neiman
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780600636007
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.4 x 1.8 cm
Súly: 0.8 kg
Oldalszám: 272
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Mother Grains

Mother Grains

100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.


Szerzők: Roxana Jullapat

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.