Wine it's not rocket science
A quick & easy guide to understanding, buying, tasting & pairing every type of wine
A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról.
Attól kezdve, hogy hogyan termesztik a szőlőt, hogyan szüretelik és készítenek bort belőle, addig, hogyan ítéljük meg a világ legnépszerűbb fajtáinak színeit, aromáit és ízeit, értsük meg a terroirt, és magabiztosan tudjunk bort rendelni és felszolgálni bármilyen esemény során, ez a könyv mindent megmagyaráz a lehető legegyszerűbb módon. Minden oldal, minden információmorzsa és minden részlet elragadó és informatív színes rajzokkal és infó grafikákkal van illusztrálva.
Photo: Octopus






Termékinformációk
| Szerző: | Ophélie Neiman |
| Kiadó: | Hamlyn |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780600636007 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.4 x 1.8 cm |
| Súly: | 0.8 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Curious Bartender's Gin Palace
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)
A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
Eleven Madison Park - The Plant-Based Chapter
Egy exkluzív, limitált kiadású könyvszett – receptekkel – amely bemutatja az Eleven Madison Park átalakulását, „a világ egyik legnagyobb elismerésnek örvendő” étterméből az első, három Michelin-csillaggal jutalmazott, teljesen növényi alapú konyhává (New York Times).