Barion Pixel

Wine it's not rocket science

A quick & easy guide to understanding, buying, tasting & pairing every type of wine


« Vissza | Szerzők: Ophélie Neiman
  2019. szeptember 07. 16:22

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Attól kezdve, hogy hogyan termesztik a szőlőt, hogyan szüretelik és készítenek bort belőle, addig, hogyan ítéljük meg a világ legnépszerűbb fajtáinak színeit, aromáit és ízeit, értsük meg a terroirt, és magabiztosan tudjunk bort rendelni és felszolgálni bármilyen esemény során, ez a könyv mindent megmagyaráz a lehető legegyszerűbb módon. Minden oldal, minden információmorzsa és minden részlet elragadó és informatív színes rajzokkal és infó grafikákkal van illusztrálva.

Photo: Octopus

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ophélie Neiman
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780600636007
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.4 x 1.8 cm
Súly: 0.8 kg
Oldalszám: 272
Ár: 6 890 Ft
(6 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető


Szerzők:

Let's Eat France!

Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.