Wine it's not rocket science
A quick & easy guide to understanding, buying, tasting & pairing every type of wine
A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról.
Attól kezdve, hogy hogyan termesztik a szőlőt, hogyan szüretelik és készítenek bort belőle, addig, hogyan ítéljük meg a világ legnépszerűbb fajtáinak színeit, aromáit és ízeit, értsük meg a terroirt, és magabiztosan tudjunk bort rendelni és felszolgálni bármilyen esemény során, ez a könyv mindent megmagyaráz a lehető legegyszerűbb módon. Minden oldal, minden információmorzsa és minden részlet elragadó és informatív színes rajzokkal és infó grafikákkal van illusztrálva.
Photo: Octopus
Termékinformációk
Szerző: | Ophélie Neiman |
Kiadó: | Hamlyn |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780600636007 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.4 x 1.8 cm |
Súly: | 0.8 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
6 890 Ft (6 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Restaurant Nathan Outlaw
Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Faviken - 4015 Days, Beginning to End
Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
Ester
Egy alapvető könyv a modern ausztrál ételekről egy vezető szakácstól, gondolkodótól és Ester alapítójától, Mat Lindsaytől.