Barion Pixel

World Atlas of Beer

The Essential Guide to the Beers of the World


« Vissza | Szerzők: Stephen Beaumont
  2017. szeptember 30. 13:48

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Ismerje meg Belgium gazdag, sokrétű hagyományait, a finn Sahtit a skandináv legendát, a New England ködös IPA viszonylag új jelenségét, és azt, hogy Ausztrália gyengébb erősségű sörei miért az egyik legnagyobb siker. Mivel ma már több ezer sörfőzde működik szerte a világon, és minden nap egyre többen nyitnak ki, ez a szakértői útmutató arról, hogy mit érdemes igazán inni.
A könyv országonként a sörfőzési technikák, sörstílusok és -hagyományok széles skáláját veszi figyelembe. A részletes térképek leírják a fontosabb területek döntő tendenciáit, és olyan funkciók teszik teljessé a képet, mint például a sör és az étel párosítása, valamint a különféle sörök öntésének módja.
A most teljesen frissített, harmadik kiadású könyv tökéletes társ, amely segít felfedezni a világ legjobb söreit.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stephen Beaumont
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. szeptember 15.
ISBN: 9781784726270
Nyelv: Angol
Méretek: 23.2 x 29.4 x 2.6 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 208
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vadak és Halak

Vadak és Halak

A Vadak és halak hiánypótló kiadvány a magyar gasztronómia palettáján. Több, mint szakácskönyv; a receptúrák közlésén túl az is célja, hogy bemutassa a magyar vadak gasztronómiában betöltött szerepét. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.