Barion Pixel

World Atlas of Beer

The Essential Guide to the Beers of the World


« Vissza | Szerzők: Stephen Beaumont
  2017. szeptember 30. 13:48

World Atlas of Beer

A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója. 


Ismerje meg Belgium gazdag, sokrétű hagyományait, a finn Sahtit a skandináv legendát, a New England ködös IPA viszonylag új jelenségét, és azt, hogy Ausztrália gyengébb erősségű sörei miért az egyik legnagyobb siker. Mivel ma már több ezer sörfőzde működik szerte a világon, és minden nap egyre többen nyitnak ki, ez a szakértői útmutató arról, hogy mit érdemes igazán inni.
A könyv országonként a sörfőzési technikák, sörstílusok és -hagyományok széles skáláját veszi figyelembe. A részletes térképek leírják a fontosabb területek döntő tendenciáit, és olyan funkciók teszik teljessé a képet, mint például a sör és az étel párosítása, valamint a különféle sörök öntésének módja.
A most teljesen frissített, harmadik kiadású könyv tökéletes társ, amely segít felfedezni a világ legjobb söreit.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stephen Beaumont
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. szeptember 15.
ISBN: 9781784726270
Nyelv: Angol
Méretek: 23.2 x 29.4 x 2.6 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 208
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash