World Atlas of Beer
The Essential Guide to the Beers of the World
A kézműves sörgyártás folyamatosan fejlődik szerte a világon, a World Atlas of Beer a sör végleges és alapvető útmutatója.
Ismerje meg Belgium gazdag, sokrétű hagyományait, a finn Sahtit a skandináv legendát, a New England ködös IPA viszonylag új jelenségét, és azt, hogy Ausztrália gyengébb erősségű sörei miért az egyik legnagyobb siker. Mivel ma már több ezer sörfőzde működik szerte a világon, és minden nap egyre többen nyitnak ki, ez a szakértői útmutató arról, hogy mit érdemes igazán inni.
A könyv országonként a sörfőzési technikák, sörstílusok és -hagyományok széles skáláját veszi figyelembe. A részletes térképek leírják a fontosabb területek döntő tendenciáit, és olyan funkciók teszik teljessé a képet, mint például a sör és az étel párosítása, valamint a különféle sörök öntésének módja.
A most teljesen frissített, harmadik kiadású könyv tökéletes társ, amely segít felfedezni a világ legjobb söreit.


Termékinformációk
| Szerző: | Stephen Beaumont |
| Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
| Kategória: | Alapanyag, Bartender / Cocktail, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2020. szeptember 15. |
| ISBN: | 9781784726270 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.2 x 29.4 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.44 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
10 890 Ft (10 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Heritage et Creations
Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
So Good Magazine #32
Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.