Barion Pixel

World Atlas of Wine 8th Edition

Completely Revised, Edition 2019


« Vissza | Szerzők: Hugh Johnson, Jancis Robinson
  2019. szeptember 21. 18:14

World Atlas of Wine 8th Edition

Mérföldkőnek számító borkönyvnek legújabb kiadása, amelyet előzőleg 4,7 millió példányban adtak el.
Kevés borkönyvet lehet klasszikusnak nevezni, ám a World Atlas of Wine kiadásának első kiadása 1971-ben jelent meg, kritikusok által elismert, mint a rendelkezésre álló alapvető és leghatalmasabb borászati referencia munkát.


Ez a nyolcadik kiadás naprakészen tartja a bor világát.
Annak érdekében, hogy tükrözze a globális borok jelenlegi változásait, az elmúlt hat évben a kiadvány mérete 416 oldalra nőtt, és 22 új térkép került hozzáadásra a könyv nagyszerű térképészetének gazdagságához.
A szöveget teljeskörűen átdolgozták annak érdekében, hogy a mai bortermelők és fogyasztok számára legfontosabb témákkal foglalkozzanak, gyönyörű fényképekkel kísérve.
Hugh Johnson és Jancis Robinson, a világ legelismertebb boríró duója, ismét összesítette erőit, hogy létrehozzon egy olyan új klasszikust, amelyet egyetlen borszerető sem nélkülözhet.
Hugh Johnson a világ kiemelkedő borírója. Először 1977-ben jelent meg a boros zsebkönyve, melyből évente több százezer példányt értékesítettek világszerte. Első könyvével, a Wine megjelenésével Johnson huszonhét éves korában, mint a legfrissebb és leghatalmasabb hangnak számított e témában. Az elmúlt négy évtizedben olyan könyveket írt, amelyek mérföldkőnek számítanak, köztük a klasszikus bor-atlaszát, Jancis Robinson társszerzővel karöltve. 
Jancis Robinsont a Decanter magazin úgy írja le, hogy „a világ legelismertebb borkritikusa és újságírója”. Jancis naponta publikál webhelyére, a jancisrobinson.com weboldalra, amely az év boros honlapja elismert kapta a „Louis Roederer International Wine Writers Awards 2010” eseményén, továbbá hetente ír a Financial Times számára, és kéthavonta egy rovatba, amelyet a világ minden tájáról követnek.

Photo: Octopus

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hugh Johnson, Jancis Robinson
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781784724030
Nyelv: Angol
Méretek: 23.8 x 29.8 x 3.6 cm
Súly: 2.25 kg
Oldalszám: 416
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Spiritual Coffee

Spiritual Coffee

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”


Szerzők: Martin Hudak

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio