Barion Pixel

Bûches et Gourmandises de Noël

Meilleur Ouvrier de France


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
  2017. november 25. 15:02

Bûches et Gourmandises de Noël

A Nöel de Bûches en bûches (megjelent 2011-ben) sikere után, Stéphane Glacier, a Meilleur Ouvrier de France cím birtokosa újabb, az év végi ünnepeknek szentelt kiadvánnyal jelentkezik, ez alkalommal korábbi főcukrásza, Jérôme Le Teuff segítségével.


Szokás szerint, a receptek technikai kidolgozása és a mennyiségek üzleteknek szólnak, mindamellett a vendégek ízlését helyezik előtérbe. A recepteket folyamatábrák és a desszertek keresztmetszeteinek vázlatai kísérik, hogy az alkotás különböző rétegeit is vizualizálni tudjuk. Klasszikus Bûche-ék (karamelles/törökmogyorós tekercs, málnás tekercs charlotte), kortársak (gesztenyés-feketeribizlis, csokoládés-mangós és fűszeres), glasszírozottak (Tiramisu, Profiterol vagy Mont Blanc) a karácsonyi ínyencségek kínálatát bővítő édességek (fahéjas csillagok, pain d’épices, nugát, mandarinos-gesztenyés couronne baba). Az alapreceptek egy egész külön részt foglalnak el a könyvben: kekszek, tészták, krémek, bevonatok és dekorációk.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782953727562
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 20.1 x 27 x 2.2 cm
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking

Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking

Egy úttörő és átfogó „vegán ízbiblia” – 150 kötelező recepttel – a Rainbow Plant Life vadul népszerű alkotójától.


Szerzők: Nisha Vora

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice