Barion Pixel

Bûches et Gourmandises de Noël

Meilleur Ouvrier de France


« Vissza | Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
  2017. november 25. 15:02

Bûches et Gourmandises de Noël

A Nöel de Bûches en bûches (megjelent 2011-ben) sikere után, Stéphane Glacier, a Meilleur Ouvrier de France cím birtokosa újabb, az év végi ünnepeknek szentelt kiadvánnyal jelentkezik, ez alkalommal korábbi főcukrásza, Jérôme Le Teuff segítségével.


Szokás szerint, a receptek technikai kidolgozása és a mennyiségek üzleteknek szólnak, mindamellett a vendégek ízlését helyezik előtérbe. A recepteket folyamatábrák és a desszertek keresztmetszeteinek vázlatai kísérik, hogy az alkotás különböző rétegeit is vizualizálni tudjuk. Klasszikus Bûche-ék (karamelles/törökmogyorós tekercs, málnás tekercs charlotte), kortársak (gesztenyés-feketeribizlis, csokoládés-mangós és fűszeres), glasszírozottak (Tiramisu, Profiterol vagy Mont Blanc) a karácsonyi ínyencségek kínálatát bővítő édességek (fahéjas csillagok, pain d’épices, nugát, mandarinos-gesztenyés couronne baba). Az alapreceptek egy egész külön részt foglalnak el a könyvben: kekszek, tészták, krémek, bevonatok és dekorációk.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Stéphane Glacier MOF, Jérôme Le Teuff
Kiadó: Stéphane Glacier MOF
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782953727562
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 20.1 x 27 x 2.2 cm
Oldalszám: 250
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


In Search of Tea

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.