Barion Pixel

Bachour - The New Era of Viennoiserie

by Antonio Bachour


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour | Új
  2025. szeptember 05. 17:20

Bachour - The New Era of Viennoiserie

Antonio Bachour új kötete: The New Era of Viennoiserie! A világhírű, díjnyertes cukrász-pék Antonio Bachour megosztja úttörő szemléletét – a klasszikus francia viennoiserie és a kortárs cukrászművészet tökéletes ötvözetét. 


Saját technikáival, merész íz- és textúrakombinációival, kifinomult, modern esztétikájával – mindezt hibátlan precizitással kivitelezve – új szintre emeli a műfajt. Az angol és spanyol nyelven megjelenő szakkönyv új mérföldkő a modern cukrászatban.

A 410 oldalas gyönyörű kötetben lépésről lépésre fedezhetjük fel Antonio Bachour séf munkamódszereit és exkluzív hajtogatási technikáját, amelyet kifejezetten a munkafolyamat optimalizálására és egyszerűsítésére tervezett. Ezáltal időt és erőforrást szabadít fel, hogy több teret kapjon a változatosság és a kreatív önkifejezés.

Ez pontosan ugyanaz a filozófia, amelyet saját cukrászdáiban alkalmaz, és amelyet világszerte tanít a diákjainak: kevesebb lépés egy-egy terméknél, többféle kínálat a pultban – egy intelligens stratégia a modern, hatékony és dinamikus cukrászműhely számára, amely okosan ösztönzi a fogyasztást és biztosítja az egészséges profitmarzsokat.

A termelési racionalitás és a kézműves szenvedély egyensúlyában minden egyes viennoiserie egy történetet mesél el – a kutatás, a szenvedély és az identitás történetét.

A KÖNYV JELLEMZŐI:

410 oldal angol és spanyol nyelven, egyedülálló, könnyen érthető és követhető receptfelépítéssel.
52 signature kreáció: croissant, briós, leveles tészta és még sok más – mindegyik Antonio Bachour művészi látásmódjának és technikai zsenialitásának egyedi kifejeződése.
Lépésről lépésre haladó receptek – világosan elmagyarázva, gondosan tesztelve, szakmai tippekkel kiegészítve, hogy magasabb szintre emeljék cukrásztudásodat.
1200+ fotó – vizuális útmutatók minden recept minden lépéséhez: a dagasztástól és hajtogatástól a formázáson, kelesztésen, sütésen és összeállításon át egészen a díszítésig.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 05.
ISBN: 9786069529362
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 2 kg
Oldalszám: 410
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb szakembereitől, akik az Arte Heladero magazinban publikáltak az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 kategória családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash