Bachour - The New Era of Viennoiserie
by Antonio Bachour

Antonio Bachour új kötete: The New Era of Viennoiserie! A világhírű, díjnyertes cukrász-pék Antonio Bachour megosztja úttörő szemléletét – a klasszikus francia viennoiserie és a kortárs cukrászművészet tökéletes ötvözetét.
Saját technikáival, merész íz- és textúrakombinációival, kifinomult, modern esztétikájával – mindezt hibátlan precizitással kivitelezve – új szintre emeli a műfajt. Az angol és spanyol nyelven megjelenő szakkönyv új mérföldkő a modern cukrászatban.
A 410 oldalas gyönyörű kötetben lépésről lépésre fedezhetjük fel Antonio Bachour séf munkamódszereit és exkluzív hajtogatási technikáját, amelyet kifejezetten a munkafolyamat optimalizálására és egyszerűsítésére tervezett. Ezáltal időt és erőforrást szabadít fel, hogy több teret kapjon a változatosság és a kreatív önkifejezés.
Ez pontosan ugyanaz a filozófia, amelyet saját cukrászdáiban alkalmaz, és amelyet világszerte tanít a diákjainak: kevesebb lépés egy-egy terméknél, többféle kínálat a pultban – egy intelligens stratégia a modern, hatékony és dinamikus cukrászműhely számára, amely okosan ösztönzi a fogyasztást és biztosítja az egészséges profitmarzsokat.
A termelési racionalitás és a kézműves szenvedély egyensúlyában minden egyes viennoiserie egy történetet mesél el – a kutatás, a szenvedély és az identitás történetét.
A KÖNYV JELLEMZŐI:
• 410 oldal angol és spanyol nyelven, egyedülálló, könnyen érthető és követhető receptfelépítéssel.
• 52 signature kreáció: croissant, briós, leveles tészta és még sok más – mindegyik Antonio Bachour művészi látásmódjának és technikai zsenialitásának egyedi kifejeződése.
• Lépésről lépésre haladó receptek – világosan elmagyarázva, gondosan tesztelve, szakmai tippekkel kiegészítve, hogy magasabb szintre emeljék cukrásztudásodat.
• 1200+ fotó – vizuális útmutatók minden recept minden lépéséhez: a dagasztástól és hajtogatástól a formázáson, kelesztésen, sütésen és összeállításon át egészen a díszítésig.
Termékinformációk
Szerző: | Antonio Bachour |
Kiadó: | ICEP |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 05. |
ISBN: | 9786069529362 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 22 x 28 x 3 cm |
Súly: | 2 kg |
Oldalszám: | 410 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
So Good Magazine #33.

A So Good Nr. 33 - összegyűjti a legújabb innovációkat a cukrász és csokoládé szegmensben, 22 világhírű szakember közreműködésével. Fedezze fel az egyedi bonbonokat, növényi alapú alkotásokat és a legmodernebb technikákat. Szakemberek számára kötelező darab!
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.