Barion Pixel

Bachour - The New Era of Viennoiserie

by Antonio Bachour


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour | Új
  2025. szeptember 05. 17:20

Bachour - The New Era of Viennoiserie

Antonio Bachour új kötete: The New Era of Viennoiserie! A világhírű, díjnyertes cukrász-pék Antonio Bachour megosztja úttörő szemléletét – a klasszikus francia viennoiserie és a kortárs cukrászművészet tökéletes ötvözetét. 


Saját technikáival, merész íz- és textúrakombinációival, kifinomult, modern esztétikájával – mindezt hibátlan precizitással kivitelezve – új szintre emeli a műfajt. Az angol és spanyol nyelven megjelenő szakkönyv új mérföldkő a modern cukrászatban.

A 410 oldalas gyönyörű kötetben lépésről lépésre fedezhetjük fel Antonio Bachour séf munkamódszereit és exkluzív hajtogatási technikáját, amelyet kifejezetten a munkafolyamat optimalizálására és egyszerűsítésére tervezett. Ezáltal időt és erőforrást szabadít fel, hogy több teret kapjon a változatosság és a kreatív önkifejezés.

Ez pontosan ugyanaz a filozófia, amelyet saját cukrászdáiban alkalmaz, és amelyet világszerte tanít a diákjainak: kevesebb lépés egy-egy terméknél, többféle kínálat a pultban – egy intelligens stratégia a modern, hatékony és dinamikus cukrászműhely számára, amely okosan ösztönzi a fogyasztást és biztosítja az egészséges profitmarzsokat.

A termelési racionalitás és a kézműves szenvedély egyensúlyában minden egyes viennoiserie egy történetet mesél el – a kutatás, a szenvedély és az identitás történetét.

A KÖNYV JELLEMZŐI:

410 oldal angol és spanyol nyelven, egyedülálló, könnyen érthető és követhető receptfelépítéssel.
52 signature kreáció: croissant, briós, leveles tészta és még sok más – mindegyik Antonio Bachour művészi látásmódjának és technikai zsenialitásának egyedi kifejeződése.
Lépésről lépésre haladó receptek – világosan elmagyarázva, gondosan tesztelve, szakmai tippekkel kiegészítve, hogy magasabb szintre emeljék cukrásztudásodat.
1200+ fotó – vizuális útmutatók minden recept minden lépéséhez: a dagasztástól és hajtogatástól a formázáson, kelesztésen, sütésen és összeállításon át egészen a díszítésig.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. szeptember 05.
ISBN: 9786069529362
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 22 x 28 x 3 cm
Súly: 2 kg
Oldalszám: 410
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

David Gil és Ingrid Serra túlmutat a hagyományos nugát fogalmán, és sokkal tovább megy, belép a csokoládé, ganache, gianduja, praliné és marcipán világába.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.