Barion Pixel

Brae

Recipes and Stories from The Restaurant


« Vissza | Szerzők: Dan Hunter
  2017. május 29. 15:16

Brae

Dan Hunter, a modern Ausztrál konyha díjnyertes, ünnepelt úttörőjének debütáló könyve. A Melbourne közeli, vidéki tájon, Dan Hunter séf egy parasztházat alakított át azzá, ami ma a díjnyertes Brae, Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti célja.

 


A Brae a világ minden szegletéből vonzza ide vendégeit a fine dining stílusú ám a lokalitásra összpontosító ételeivel.

Első könyvében Hunter a helyiség fogalmát, személyére és egyedülálló konyhájára tett hatását meséli el Ausztrália drámai tájaival kísérve. Történetét színgazdag fényképek kísérik ételeiről és környezetéről.

A Brae, a séf és tulajdonos Dan Hunter álomképe. Dan-t szakmai útja körbevitte a világon; eljutott a világ leghíresebb éttermeibe, pl. konyhafőnökként is dolgozott a spanyol Mugaritz étteremben. Mielőtt megnyitotta saját vállalkozását, Dan hat évet töltött el a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyhájának vezetésével.

Itt fejlesztette ki erőteljes, az organikus konyhakertre épített konyháját, és juttatta el az éttermet három Gault & Millau sapkás szintre. 2013 decemberében nyitotta meg saját vállalkozását, a Brae-t.

Photo: Phaidon

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dan Hunter
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714874142
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 30 x 3 cm
Súly: 1.35 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 490 Ft
(11 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland