Brae
Recipes and Stories from The Restaurant

Dan Hunter, a modern Ausztrál konyha díjnyertes, ünnepelt úttörőjének debütáló könyve. A Melbourne közeli, vidéki tájon, Dan Hunter séf egy parasztházat alakított át azzá, ami ma a díjnyertes Brae, Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti célja.
A Brae a világ minden szegletéből vonzza ide vendégeit a fine dining stílusú ám a lokalitásra összpontosító ételeivel.
Első könyvében Hunter a helyiség fogalmát, személyére és egyedülálló konyhájára tett hatását meséli el Ausztrália drámai tájaival kísérve. Történetét színgazdag fényképek kísérik ételeiről és környezetéről.
A Brae, a séf és tulajdonos Dan Hunter álomképe. Dan-t szakmai útja körbevitte a világon; eljutott a világ leghíresebb éttermeibe, pl. konyhafőnökként is dolgozott a spanyol Mugaritz étteremben. Mielőtt megnyitotta saját vállalkozását, Dan hat évet töltött el a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyhájának vezetésével.
Itt fejlesztette ki erőteljes, az organikus konyhakertre épített konyháját, és juttatta el az éttermet három Gault & Millau sapkás szintre. 2013 decemberében nyitotta meg saját vállalkozását, a Brae-t.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Dan Hunter |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9780714874142 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 30 x 3 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Rum - The complete guide

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.
A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.
Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
José Carlos García - Andalusian roots

Az Andalusian Roots – A Michelin csillagos malagai étterem szakácskönyve. José Carlos García technikájával és kis adag merészségével kihívás elé állítja a hagyományos andalúz recepteket.