Barion Pixel

Brae

Recipes and Stories from The Restaurant


« Vissza | Szerzők: Dan Hunter
  2017. május 29. 15:16

Brae

Dan Hunter, a modern Ausztrál konyha díjnyertes, ünnepelt úttörőjének debütáló könyve. A Melbourne közeli, vidéki tájon, Dan Hunter séf egy parasztházat alakított át azzá, ami ma a díjnyertes Brae, Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti célja.

 


A Brae a világ minden szegletéből vonzza ide vendégeit a fine dining stílusú ám a lokalitásra összpontosító ételeivel.

Első könyvében Hunter a helyiség fogalmát, személyére és egyedülálló konyhájára tett hatását meséli el Ausztrália drámai tájaival kísérve. Történetét színgazdag fényképek kísérik ételeiről és környezetéről.

A Brae, a séf és tulajdonos Dan Hunter álomképe. Dan-t szakmai útja körbevitte a világon; eljutott a világ leghíresebb éttermeibe, pl. konyhafőnökként is dolgozott a spanyol Mugaritz étteremben. Mielőtt megnyitotta saját vállalkozását, Dan hat évet töltött el a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyhájának vezetésével.

Itt fejlesztette ki erőteljes, az organikus konyhakertre épített konyháját, és juttatta el az éttermet három Gault & Millau sapkás szintre. 2013 decemberében nyitotta meg saját vállalkozását, a Brae-t.

Photo: Phaidon

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dan Hunter
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714874142
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 30 x 3 cm
Súly: 1.35 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 490 Ft
(11 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Lisboeta

Lisboeta

Lisszabont úgy ismerik Portugáliában, mint a ‘Fény Városa’ – gyönyörű, csempékkel borított épületeit és macskaköves utcáit megvilágítja a közeli vizekről visszatükröződő fény. Nem mellékesen Európa egyik óriási, felfedezetlen kulináris központja. A nemzetközileg is elismert séf, Nuno Mendes egy igazi ‘Lisboeta’ (tősgyökeres Lisszaboni) és ebben az úttörő szakácskönyvben arra invitál, hogy látogasd meg kedvenc helyeit és legyen részese a hihetetlen ételek nyújtotta élményeknek.


Szerzők: Nuno Mendes

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.