Brae
Recipes and Stories from The Restaurant
Dan Hunter, a modern Ausztrál konyha díjnyertes, ünnepelt úttörőjének debütáló könyve. A Melbourne közeli, vidéki tájon, Dan Hunter séf egy parasztházat alakított át azzá, ami ma a díjnyertes Brae, Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai úti célja.
A Brae a világ minden szegletéből vonzza ide vendégeit a fine dining stílusú ám a lokalitásra összpontosító ételeivel.
Első könyvében Hunter a helyiség fogalmát, személyére és egyedülálló konyhájára tett hatását meséli el Ausztrália drámai tájaival kísérve. Történetét színgazdag fényképek kísérik ételeiről és környezetéről.
A Brae, a séf és tulajdonos Dan Hunter álomképe. Dan-t szakmai útja körbevitte a világon; eljutott a világ leghíresebb éttermeibe, pl. konyhafőnökként is dolgozott a spanyol Mugaritz étteremben. Mielőtt megnyitotta saját vállalkozását, Dan hat évet töltött el a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyhájának vezetésével.
Itt fejlesztette ki erőteljes, az organikus konyhakertre épített konyháját, és juttatta el az éttermet három Gault & Millau sapkás szintre. 2013 decemberében nyitotta meg saját vállalkozását, a Brae-t.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Dan Hunter |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9780714874142 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 30 x 3 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Living Bread
A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.