Barion Pixel

Brae by Dan Hunter

Recipes and Stories from The Restaurant


« Vissza | Szerzők: Dan Hunter
  2017. május 29. 15:16

Brae by Dan Hunter

Dan Hunter első könyve – a modern ausztrál konyha díjnyertes úttörőjétől. Melbourne vidékén, egy régi parasztházból alakította át Dan Hunter séf a nemzetközi hírű Brae éttermet, amely ma Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontja.


A Brae a világ minden tájáról vonzza a vendégeket, kifinomult fine dining megközelítésével és a hiperhelyi alapanyagokra épülő konyhájával.
Első könyvében Hunter a „hely” fogalmát vizsgálja, valamint azt, milyen hatással van rá és egyedülálló főzőstílusára. Az ausztrál táj drámai háttere mellett bontakozik ki története, amelyet gazdag színvilágú fotográfiák illusztrálnak – az ételeiről és a környezetről egyaránt.

 

 

A szerzőről

A Brae megálmodója és tulajdonosa Dan Hunter séf. Gasztronómiai pályafutása a világ számos pontjára elvezette, és a legelismertebb éttermek konyháiban dolgozott – többek között Spanyolországban, a világhírű Mugaritz étterem konyhafőnökeként. Saját vállalkozásának megnyitása előtt Dan hat éven át vezette a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyháját, ahol elsőként hozott létre intenzív bio-konyhakert programot, és az éttermet Three-Hat besorolásig emelte.

Australian Good Food Guide (A „háromkalapos besorolás” általában olyan éttermekre utal, amelyek egyes értékelési rendszerekben három kalapot kaptak, ami felejthetetlen étkezési élményt jelent kiváló ételekkel és tálalással, hasonlóan egy 3 Michelin-csillagos étteremhez. 

2013 decemberében Dan megnyitotta első önálló éttermét, a Brae-t.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Dan Hunter
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714874142
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 30 x 3 cm
Súly: 1.35 kg
Oldalszám: 256
Ár: 21 890 Ft
(20 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Sommelier's Atlas of Taste

The Sommelier's Atlas of Taste

Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.


The Sommelier's Atlas of Taste

The Sommelier's Atlas of Taste

Az első meghatározó referenciakönyv, amely régiónként mutatja be, milyen érzékszervi jegyeket kellene hordozniuk Európa nagy borainak.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.