Brae by Dan Hunter
Recipes and Stories from The Restaurant
Dan Hunter első könyve – a modern ausztrál konyha díjnyertes úttörőjétől. Melbourne vidékén, egy régi parasztházból alakította át Dan Hunter séf a nemzetközi hírű Brae éttermet, amely ma Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontja.
A Brae a világ minden tájáról vonzza a vendégeket, kifinomult fine dining megközelítésével és a hiperhelyi alapanyagokra épülő konyhájával.
Első könyvében Hunter a „hely” fogalmát vizsgálja, valamint azt, milyen hatással van rá és egyedülálló főzőstílusára. Az ausztrál táj drámai háttere mellett bontakozik ki története, amelyet gazdag színvilágú fotográfiák illusztrálnak – az ételeiről és a környezetről egyaránt.
A szerzőről
A Brae megálmodója és tulajdonosa Dan Hunter séf. Gasztronómiai pályafutása a világ számos pontjára elvezette, és a legelismertebb éttermek konyháiban dolgozott – többek között Spanyolországban, a világhírű Mugaritz étterem konyhafőnökeként. Saját vállalkozásának megnyitása előtt Dan hat éven át vezette a Dunkeld-i Royal Mail Hotel konyháját, ahol elsőként hozott létre intenzív bio-konyhakert programot, és az éttermet Three-Hat besorolásig emelte.
Australian Good Food Guide (A „háromkalapos besorolás” általában olyan éttermekre utal, amelyek egyes értékelési rendszerekben három kalapot kaptak, ami felejthetetlen étkezési élményt jelent kiváló ételekkel és tálalással, hasonlóan egy 3 Michelin-csillagos étteremhez.
2013 decemberében Dan megnyitotta első önálló éttermét, a Brae-t.
Photo: Phaidon








Termékinformációk
| Szerző: | Dan Hunter |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9780714874142 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 30 x 3 cm |
| Súly: | 1.35 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
21 890 Ft (20 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mangia - How to eat your way through Italy
Utazza be Olaszország régióit az ételeken keresztül, és fedezd fel a legjobb termékeket és ételeket.
Italian Wine - The History, Regions, and Grapes of an Iconic Wine Country
Utazás Olaszország mind a húsz régióján keresztül, hogy felfedezzük azokat a szőlőfajtákat, tájakat és történelmi technikákat, amelyek a modern olasz borkészítést formálták – egy könnyen érthető és lenyűgöző útmutató az olasz borok világához.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.