Barion Pixel

Breaking Breads

A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka


« Vissza | Szerzők: Uri Scheft
  2017. július 05. 14:40

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


A mogyorókrémmel töltött babka, burgonyás-shakshukás focaccia, és csokoládés regulach óránként több alkalommal frissen jön ki a sütőből, a várakozó tömeg örömére. A Breaking Breads-ben Scheft skandináv felmenőinek, az európai szakmai gyakorlatának és izraeli és New York-i otthonainak hatásait egyesíti, hogy olyan édes és sós péksüteményeket vonultasson fel, amik között megtalálhatók európai, izraeli és közel-keleti kedvencek. Scheft új fényben mutatja be az olyan klasszikusokat, mint a challah, babka és a ciabatta, és olyan közel-keleti kenyerek saját verzióit mutatja be, mint a kubaneh és a jachnun. Az instrukciók részletesek, a fényképek magyarázóak, így mindenki elkészítheti Scheft mákos hamantaschen-jét, sajtos burekjét, és jeruzsálemi bageljét, sok egyéb sütemény mellett. Számos alaprecepttel és több száz izraeli, közel-keleti, kelet-európai, skandináv és mediterrán hatású receptjével, ez egy igazi sütőbiblia.

Photo: Artisan Publishing

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Uri Scheft
Kiadó: Artisan
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. október 18.
ISBN: 9781579656829
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 27 x 3.5 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 352
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

LEON Big Salads

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


Szerzők: Rebecca Seal

Seriously Good Toast

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Szerzők: Emily Kydd

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.