Breaking Breads
A New World of Israeli Baking--Flatbreads, Stuffed Breads, Challahs, Cookies, and the Legendary Chocolate Babka

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
A mogyorókrémmel töltött babka, burgonyás-shakshukás focaccia, és csokoládés regulach óránként több alkalommal frissen jön ki a sütőből, a várakozó tömeg örömére. A Breaking Breads-ben Scheft skandináv felmenőinek, az európai szakmai gyakorlatának és izraeli és New York-i otthonainak hatásait egyesíti, hogy olyan édes és sós péksüteményeket vonultasson fel, amik között megtalálhatók európai, izraeli és közel-keleti kedvencek. Scheft új fényben mutatja be az olyan klasszikusokat, mint a challah, babka és a ciabatta, és olyan közel-keleti kenyerek saját verzióit mutatja be, mint a kubaneh és a jachnun. Az instrukciók részletesek, a fényképek magyarázóak, így mindenki elkészítheti Scheft mákos hamantaschen-jét, sajtos burekjét, és jeruzsálemi bageljét, sok egyéb sütemény mellett. Számos alaprecepttel és több száz izraeli, közel-keleti, kelet-európai, skandináv és mediterrán hatású receptjével, ez egy igazi sütőbiblia.
Photo: Artisan Publishing
Termékinformációk
Szerző: | Uri Scheft |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
Forgalmazás kezdete: | 2016. október 18. |
ISBN: | 9781579656829 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.61 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Potato Total

A burgonya az egyik legsokoldalúbb élelmiszer a bolygón, amely számos lehetőséget kínál az elkészítés és a fogyasztás terén.
The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
Acorn

A praktikustól a játékosig, ihletett receptek, amelyek felfedik a növények rejtett potenciálját.