Encyclopedia of Chocolate
Essential Recipes and Techniques / École du Grand Chocolat Valrhona
!['Encyclopedia of Chocolate Encyclopedia of Chocolate](/static/content/books/cover_img/0/438.jpg?605219425133939)
A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.
A kilenc részre bontott 100 receptet tartalmazó könyvben lévő szaktudás némi kitartással, könnyen elsajátíthatóak és kivitelezhetőek otthon is: klasszikusok, mint pl.: Sacher -torta, profitéról, olvadós csokoládétorta, gyümölcstorták (csokoládés-körtés, diós-karamellás) falatkák (macaronok, gofrik, brownie-k, csokoládés churros), hideg-fagyos desszertek, receptek speciális alkalmakra (étcsokoládés fondue, mogyorós-praliné) és további édességek (trüffel, nyalókák, kókusz szeletek stb.).
A receptek nehézségi fokára jellemző, hogy akár otthon is elkészíthetőek, de egyben nagy odafigyelést és eszközöket igényelnek. A technológiai utalások, a szójegyzékek, a kiegészítő receptek mind hozzájárulnak a könnyebb elkészítéshez. A könyv illusztrálja a szükséges konyhai felszereléseket és a gyakori alapanyagokat egyaránt. A csokoládé állagának a megőrzésére is ötleteket meríthetünk, útmutatást ad a tej-, fehér- és étcsokoládéhoz és rámutat a csokoládé, mint alapanyag fontosságára.
Figyelem! A jelen kiadvány a Cooking with Chocolate című cukrászkönyv átszerkesztett változata!
![](/static/content/ckfiles/0/3/Cooking_with_Chocolate_Essential_Recipes_and_Techniques_Frederic_Bau_cookbooks_hu_csokolades_cukraszkonyv_szakkonyv_csoki_tarte_csokolade_mousse_1.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/Cooking_with_Chocolate_Essential_Recipes_and_Techniques_Frederic_Bau_cookbooks_hu_csokolades_cukraszkonyv_szakkonyv_csoki_tarte_csokolade_mousse_2.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/Cooking_with_Chocolate_Essential_Recipes_and_Techniques_Frederic_Bau_cookbooks_hu_csokolades_cukraszkonyv_szakkonyv_csoki_tarte_csokolade_mousse_3.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/Cooking_with_Chocolate_Essential_Recipes_and_Techniques_Frederic_Bau_cookbooks_hu_csokolades_cukraszkonyv_szakkonyv_csoki_tarte_csokolade_mousse_4.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/Cooking_with_Chocolate_Essential_Recipes_and_Techniques_Frederic_Bau_cookbooks_hu_csokolades_cukraszkonyv_szakkonyv_csoki_tarte_csokolade_mousse_5.jpg)
Termékinformációk
Szerző: | Frédéric Bau |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782080203663 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24 x 3.3 cm |
Súly: | 1.53 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
10 490 Ft (9 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sourdough baking a treatise
!['Sourdough baking a treatise Sourdough baking a treatise](/static/content/books/cover_img/0//thumb/838.jpg?175770736132281)
Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
!['Complete Asian Cookbook - New, updated edition Complete Asian Cookbook - New, updated edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1046.jpg?106186807116863)
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.