Barion Pixel

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2019. október 26. 23:17

Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.


Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillents-ban és a Park Hyatt-ban töltötte gyakornoki éveit. Olyal luxushotelek egykori főcukrásza, mint az Eden Rock Saint-Barthélémy, a Le Burgundy, és a Prince de Galles. Két cukrászatot is nyitott, az egyiket a Canal Saint-Martin-hez közel, a másikat a Le Marais negyedben, majd 2018-ban befektetett a les Galeries Lafayette vállalkozásba is.
Második könyvében Yann Couvreur az egyedi tányérdesszertekre fókuszál, amiknek hírnevét is köszönheti. 13 cukrászbarátját is meghívta, hogy bemutassák saját alkotásaikat. A 48 modern és elegáns 48 tányérdesszert receptje 3 fejezetre van osztva: Frissesség és savasság, Kerekség és ínyencség és a Meghívott séfek receptjei.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782263157622
Nyelv: Francia
Méretek: 23 x 27 x 3 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 232
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury